Bjelica Mamac Morska 2022 Ribolov Воблер 90 mm 13 g Potonuće Воблер Ultra Duga Lijevanje Umjetna Mamac Skup De Pescas 1 kom.

24.49 kn 19.58 kn

  • Oznake: mamac, прыгающая мормышка, šaran, Ribolov, пескарь sa сверхдлинным забросом
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a378012

Opis

Značajke: 1) Imitacija boje i realan воблер s realan plivanju ribu-mamac za privlačenje ribe, koje možete koristiti kako u slanoj tako i u slatkoj vodi. 2) koriste najnovije pokrivaju i površine s realističnim crtežom ribe s 3D očima pruža odličan efekt lak mamac za ribe. 3) Dizajn noise model s jedinstvenim ритмичным zvukom olakšava napad različitih riba na кривошипные mamac. 4) Sa čeličnim kuglicu unutra, lopta je uvijek kotrlja dok ispiranje, što omogućuje jednostavnu kontrolu барицентр i može biti odbačen daleko. 5) Robustan dizajn ABS čini opremljen oštrim trostrukim kuke, što ga čini moćan alat za ribolov. 6) Ove воблерные mamac usmjerene na ribu, uključujući smuđa, razrokost, smuđ, пятнистую pastrve i sl..Oni se razlikuju u jarkim bojama, dvostruko koroziju komponente kuke, разъемным prsten od nehrđajućeg čelika i imitacija ribom glume. 7) Svaki mamac podešava se ručno i testiran u akvariju, idealan za jedrenje, ravno iz kutije, čak privlači pozornost drugih nezainteresirani za ribolovce.Značajke Sažetak: - Ludom pokret na bilo kojoj brzini - Super realan izgled - Ugrađeni гравитационный loptu - Široko rasprostranjeno vrste ribolova - 100% jamstvo zadovoljstva, ljudi su vid, sluh, njuh, okus, bočna linija (reakcija kože na temperaturu vode), i ribe previše.Lov na mamac je najvažniji u smislu gledišta i reakcije bočne linije.Vizualni i bočne odgovor linije ovisi o vremenskim uvjetima.On je više vidljiv kada se koristi u oblačne dane.Bijela i roza, srebrna ili žute u danu, naravno, ovisi o boji vode.Kada je voda mutna, može se lako koristiti prirodni crna ili crvena boja, ali kada je voda bistra, ona postaje plave i smeđe.Osim toga, treba uzeti u obzir lom svjetlosti.Problem je u temperaturi i kvaliteti vode, ali postoje dvije boje, koje su apsolutni, tj. crvena i crna.Crvena - boja ili pink, koji će biti vidljiv na брюшке, kada životinja напугано, dok je crna - boja, označava da je sunce pada, mamac se nalazi na vodi, dok je riba gleda prema gore pod vodom i može se vidjeti samo u boji.

Dio vještina ovog proizvoda je izrađen ručno, odstupanja u težini je od 0,5 g, i sve zavisi od stvarnog proizvoda

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela воблер za lov pastrmke
post Rijeka, Rezervoar Ribnjak, protok, Ribolov na Prekooceanska Stijenama, JEZERO, Ribolov na Oceanu Brod, Ribolov Na Ocean Plaži, Okvir za upravljanje
Vrsta ПЕСКАРЬ
Broj 1 kom.
Naziv ЧУЮН