Prometna Косметичка, Čarobni Косметичка, Veliki Kapacitet, Organizator za Šminkanje na tenis rukomet, Žene, Darove za Djevojčice, Jednostavan Косметичка

68.27 kn 40.96 kn

  • Oznake: косметичка za šminkanje, Organizator za šminkanje
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a3787

Opis

👑【Je idealan za svakodnevnu uporabu 】

Jednostavno u kombinaciji sa drugim toaletnim potrepštinama za putovanje i velikim sredstvima za njegu, možete pohraniti ne samo kozmetiku i igračke, ali i alate, sredstva za prvu pomoć, medicinski nakit, potrepština za kućne ljubimce, školski pribor i obrta.

👑【Visokokvalitetna tkanina】

Naša čarobna косметичка izrađena od mekog vlaknastih poliesterske tkanine, koja je vodootporan i čvrst.Vodootporna tkanina štiti predmete od izlijevanja ga je lako čistiti.

👑【Višenamjenski】

Приподнятый vanjski greben sprečava kretanje predmeta; Džep za skladištenje specijalnih / finih stvari; Elastična držača za pohranu predmeta; Ručka za vješanje; Odlično kao ženske kozmetičke torbice ili elektroničke dodatne opreme, toaletne potrepštine, organizer za igračke.

👑【Pregibno klizni i brzo skladištenje】

: Praktičan sklopivi tip, on ima odličan kapacitet za pohranu, može pohraniti kozmetiku i druge male predmete, koji se lako разбрасываются.Kada se paket ne koristi, možete ga preklopiti stan.Lako ga možete opet avion.

👑【Lako nositi sa sobom】

U njemu ima mjesta za sve što vam je potrebno, bez da pri tom nezgrapan i težak.Sklopivi, prenosiv i jednostavan za vrijeme putovanja.

Naši

Anonymous

TROP MIGNON

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Ne-tkani materijal
Naziv МАРЕАСТЕЛЕОР