Rezanje marke Cat 2019 novi pečati, za grickanje i drveni pečati, pogodan za obične strojeve za grickanje, predstavljen na tržištu

314.61 kn 217.08 kn

  • Oznake: hoodies veliki udarac, хлопающий pucao, haljina velika kvrga, torba sa širokim pucao, poklon kartica big shot, ишоутиенда veliki udarac, estrella veliki udarac, najbolji veliki udarac umire, umire veliki udarac xl, povez za glavu big shot
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a384666

Opis

Poštovani kupci:

Molimo pogledajte na sliku za određivanje veličine 1 inč = 25,4 mm Naši proizvodi se nadaju da će vam pružiti mnogo zabave.To формовочное oštrica ima visinu od 15,8 mm i pogodan je za obične штамповочных metala, predstavljen na tržištu.

može rezati različite vrste materijala.Na primjer, papir za čestitke, tkanina, koža, magnetska papir i sl. To vam daje priliku kušati više opsežnog materijala za ručni rad.Uplatite neočekivan učinak.

Posebna napomena: Ovaj proizvod se odnosi na drvenom obliku.Zbog tehnologije obrade drva, to je normalno, da je na rubu ploče imaju rupe i praznine, da ne utječe na normalno korištenje, molimo vas, budite sigurni u kupovinu.

Nakon primitka potvrde o plaćanju, mi ćemo dostaviti robu u roku od 3-5 radnih dana, osim vikendom i blagdanom.Zbog carinska inspekcija, vremenskih uvjeta i drugih razloga ne možemo jamčiti rokove za dostavu.

Ako trebate hitnu pomoć, molimo kontaktirajte nas.Praćenje će se dati na e-mail.Ako vam je potrebna brza dostava, molimo, kontaktirajte nas za ponudu.

Ako ne možete pronaći svoj omiljeni proizvod, možete mi poslati sliku, odredite pravu veličinu, i mi ćemo postaviti ga za vas.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas putem e-maila, a mi ćemo odgovoriti u roku od 12 sati radnog dana.

Hvala što ste posjetili moj dućan.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela HY1230
Tip slike Nepravilna Figura
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv kathu