Vjenčanje Knjiga Gostiju Personalizirana Knjiga Gostiju slonovače i Crne Boje, Galeriju fotografija s Imenom i Datumom, Каллиграфическая Cover za Moderno Vjenčanje Deco

247.50 kn 185.66 kn

  • Oznake: vjenčanje knjiga gostiju, Vjenčanje knjiga, Knjiga gostiju, knjiga gostiju vjenčanja, каллиграфическая knjiga gostiju, vjenčanje s krem
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a3939

Opis

Detalji Veličina: 20 cm x 30 cm / 7,9x11,8 cm 21,5 cm x 21,5 cm/8,5x8,5 cm Boja unutrašnjosti papira: bijela Broj stranica: 36 listova = 72 stranice (ne mogu se dodati i unutarnje stranice)

Ova knjiga gostiju može se koristiti za bilo koji važan događaj, kao što su vjenčanja, zaruka, krštenja, rođendane, zabave, obljetnice i sl.

Molimo, ostavite svoje osobne poruke:

Na primjer: 1. imena parovi 2.prezime 3.NAŠI GOSTI NA SVADBI 4. Grad vjenčanja i datum vjenčanja 5. Tekst na poleđini: i živjeli su dugo i sretno (ako ne odredite je, po defaultu, pretplatničke informacije na poleđini na upit)

Kako naručiti? 1. Kliknite "kupi odmah", odaberite veličinu i broj 2. Kliknite Na "Nastavi" 3. Ispunite personalizirane poruke u odjeljku "poruku prodavcu". 4. Kliknite na "Plati odmah" 5. Ako ste zaboravili ostaviti prilagođenu poruku ili imate bilo kakvih drugih pitanja, možete kliknuti na "chat", kako se obratiti službi za podršku korisnicima.

Dostava: Jer je to učinjeno na red, treba nam 3-4 dana za proizvodnju, vrijeme isporuke je oko 15-30 dana u različite zemlje kroz različite kanale dostave.Molimo, odaberite onaj koji najbolje odgovara za vašu lokaciju.

Povratak: Molimo vas, ne ustručavajte se zatražiti povrat ili zamjenu, ako je primljeni proizvod u kvaru ili nepropisno urezan greškom od nas, samo imajte na umu, da smo odmah poduzeti mjere, ako naiđete na bilo kakve probleme.Ne ostavljajte savjet bez ikakve poruke, hvala unaprijed.

Naši

Anonymous

Tako je sladak!! Trebalo je nešto manje od mjesec dana da stigne

Anonymous

Čestitam, stiglo lijepo, prodavatelj je джентилиссимусом i vrlo razumijevanja sa mnom i shvatio sve moje zahtjeve. Bravissimo.

Anonymous

Izuzetan lijepo! Osim toga, vrlo je dobro zapakovan

Anonymous

Dobar je pažljiv i preporučena

Anonymous

To je idealno, a prodavatelj brzo reagira, ja visoko preporučiti

Dodaj recenziju

Više informacija

Uzorak BROJ, Pismo, BILJKA
vjenčanje knjiga gostiju knjiga gostiju za potpisivanje na svadbama
Boje na stranici Bijela
Veličina 20x30 cm/21,5x21,5 cm
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Stranica 36 stranica