Riblja Spool, Torba za Opremu, Oxford, Torba Za Ribolov, Prijenosni Vodootporan Organizator za Pohranu Спиннинга, Приманк...

265.70 kn 196.64 kn

  • Oznake: riblja torba barbour, komešanje s рыболовными снастями, rotirajući suknje, ovjes za lov ribolov, konusni riblja mreža, икка ribolov, сплайсированные pulover, nesigurnim hlače, kamp ликсада, žuta torbica fly
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a404360

Opis

Riblja Spool, Torba za Opremu, Oxford, Torba Za Ribolov, Prijenosni Vodootporan Organizator za Pohranu Спиннинга, Приманк...

Specifikacija proizvoda:

Opis:

Veličina: 35*13,5*24 cm

Materijal: tkanina Oxford 600D

Boja: Crna, Камуфляжный

Specifikacija:

Izrađena je od čvrste tkanine Oxford, vodootporan i otporan na habanje.

Prostran je glavni odjeljak sa mekom postavom, dovoljno besplatnog prostora za pohranu vaše standardne ribolov u redu i biti spremni za bilo ribolovu.

Džepova za pohranu manjih pribora.

Odlična torba za pohranu mamaca, kliješta, kutije za opremu, novčanik, ključeve i ostali pribor - sve organizirano i sigurno.

On nije previše velika i ne previše teška za nošenje.Možete otkriti da je ova torba za ribolov zavojnice - dobar je izbor za aktivan odmor.

Paket uključuje:

1 x Torba za ribolov

1, O isporuci:

Nakon što naručite robu, mi ćemo brod vašu kupnju u roku od 3-4 dana.Ako imate posebnih zahtjeva, molimo vas da ostavite nam poruku ili nas kontaktirajte direktno.

2, O povratu novca:

Ako je roba oštećena prilikom transporta, možete ga vratiti u roku od 7 dana.Prilikom podnošenja zahtjeva za povrat sredstava kupac mora dobiti potvrdu od prodavatelja.

3, O veliko prodaje i дропшиппинге:

Za veleprodaju mi nudimo popust ili besplatnu isporuku, koja će trajati samo 3-8 dana.Kod izravnog prijevoza možemo poslati robu svojim kupcima direktno i ne ćemo ostaviti informacije o nama, ako vi to želite.

4, Kako da pratim svoju parcelu?:

Možete pratiti svoje pošiljke na sljedećem microsoftovu web-mjestu, koristeći svoj broj za praćenje: www.17track.net/en (Kopirano u preglednik za otvaranje)

5 Da ja mogu učiniti, kada se vrijeme zaštite kupnju isteći?:

Ako je rok zaštite vaše kupnje istekne, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam produžiti ga.Tako da vaš novac neće ići na moj račun.

Naši

Anonymous

Da je nastavnik, zid će biti ojačana krutom plastikom, kao što izgleda na slikama, ali to nije jednostavna torba. Mogli bi se uhvatiti National EBF još jeftinije, i bilo bi isto, možda čak i bolje.

Dodaj recenziju

Više informacija

Korištenje Višenamjenski
Boja Crna, Maskirne
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Sa Šankom ili Ne No
Materijal Drugo, Oxford tkanina 600D
Karakteristike čvrsta tkanina оксфордская
Veličina 35X13.5X24cm
Slojevi Jednoslojni
Особенности1 vodootporan i izdržljivog
izbor za Aktivnosti na otvorenom
Broj modela Ribolov torbe