NOEBY 6 kom./lot, Meki mamac 80 mm/2,5 g, U obliku rep, Riblja Mamac, Umjetna Mamac, Mamac, Mekan Crv, Dugi Rep, Larve, oprema za Ribolov

43.27 kn 25.93 kn

  • Oznake: stezni element baits, uzicom noeby, gaćice daiwa za ribolov, mamac je mamac za ribolov, mamac je mamac soft, plastične ribolov mamac za троллинга, nesigurnim hlače, zataškavanje meku magarca, kanuom, ribolov, kajak na moru, ribolov mamac spro
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a405958

Opis

1. Jedinstven U obliku rep, vibriranje u lijevom i desnom smjeru kada je uronjen u vodu, privukao je pažnju ribe i uzrokuje želju za napad. 2. Razmišljajte intenzivno, iako vas lagano povlači. 3.U međuvremenu na tijelu ribe dodaje ekskluzivni miris u секретному recept, intenzivan i težak miris, dajući jak miris, brzo privlače ribu.

Dostava

1) Nalog će biti poslan u roku od 48 sati nakon primitka vaše pročišćeni plaćanja.Ne možemo poslati proizvode u praznicima Kine.

2) vi Ste odgovorni za suradnju s carine (primjerice, platiti porez ili daju određene informacije), kako bi dobili parcelu.Mi ne понесем štete zbog vašeg odbijanja suradnje.Porezi i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.

3) Vrijeme isporuke ovisi o vrstama prijevoza i udaljenostima u različitim zemljama.

Pravila povrata

Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se kontaktirati nas.Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni sa svojim kupnje, molimo vas da nam u roku od 3 dana od primitka za zamjenu ili povrat. povratni proizvod (e) mora biti u originalnom stanju (neiskorišteni su na bilo koji način) i sa svim originalnim pakiranjem, uputama i priborom.Kupac je odgovoran za sve troškove prijevoza.

Naši

Kada ste dobili proizvod i biti zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas, dajte nam pet zvjezdica savjet.Vaše iskustvo kupovine je vrlo korisno za druge klijente.Nadam se da će vam se svidjeti vaša ribolov!

Naši

Anonymous

IZVANREDAN.

Dodaj recenziju

Više informacija

post Ribolov na Oceanu Brod, Ribolov Na Ocean Plaži, Kolaps Morskih Stijena, JEZERO, Rezervoar Ribnjak, Rijeka, protok
Pakiranje 6 kom./lot
Broj modela S3117
Vrsta Umjetna Mamac
Akcije Dobra akcija
Težina 2.5 g
Boja Dostupan u 10 boja
Dužina 80 mm
Naziv НОЭБИ