20 kom./lot, USB Priključak za punjenje, Dock, Stalak za punjenje naknada, luka, Fleksibilan Kabel Za Xiaomi Mi Poco X3 M3 Pro F3

397.76 kn 342.06 kn

  • Oznake: rezervni dijelovi za poziv, skladište huawei p30 pro, zvučnik p30 pro, matična ploča huawei lite p30, slušalica
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a406256

Opis

20 kom./lot, USB Priključak za punjenje, Dock, Stalak za punjenje naknada, luka, Fleksibilan Kabel Za Xiaomi Mi Poco X3 M3 Pro F3

Kopiranje putem IC --- Podrška za brzo punjenje

Detaljne informacije o proizvodu:

1: Proizvod ima sve komponente, podržava brzi prijenos podataka za prijenos podataka, otg i jasan zvuk.

2. Sve detalje provjeravaju pomoću posebnih instrumenata ili temeljne ploče prije slanja.

3. Svi dijelovi mobilnog telefona pojedinačno pakirani i pakiran u antistatičke vrećice s пенопластовыми kutijama za sigurnost.4. Proizvod imamo na lageru i za pružanje operativne dostave.

5. Mi ćemo vam pružiti najnovije informacije o logistici proizvoda i podijeliti s vama najnovije informacije o rezervnim dijelovima mobilnih telefona na kineskom tržištu.

7. Detalji slike proizvoda:

Plaćanje:

Poštovani kupci, kada ste izvršili narudžbu, molimo odaberite način dostave.Uobičajena mali upućivanje Pošte Kine plus besplatna dostava, proizvodi ne mogu biti praćeni i nakon što oni napuste Kinu.Ako to nije prihvatljivo, molimo vas, odaberite zadanu transportu A-cipele.com.hr ili e-upućivati i na druge načine isporuke, ali morate platiti prijevoz.Poslat ćemo vam robu u roku od 1-2 radna dana nakon završetka plaćanja, i molimo vas da potvrdite svoje kontakt ime i prezime, adresa, poštanski broj i broj telefona nakon narudžbe, što će vam pomoći da dobijete robu na vrijeme.

Aftermarket:

1. Ako imate bilo kakvih pitanja pri nabavi roba, molim vas, ne podižite spor.Molimo vas, molimo da nas odmah kontaktirate, a mi ćemo vam pomoći riješiti problem.

2. Molimo, imajte na umu da je vrijeme isporuke za China Post General Packet Plus, China Post Registered Air Mail i A-cipele.com.hr standardna dostava je 16-35 radnih dana.U slučaju da posebne okolnosti, kao što su odmor, promjene politike, carina i udaljenim područjima, rok isporuke će biti odgođena.Hvala vam na razumijevanju.

3. Vrijeme zaštite A-cipele.com.hr je 60 dana (90 dana u nekoliko zemalja/ regija).Ako je vrijeme za zaštitu dolazi do kraja, a niste dobili proizvod, molimo vas, kontaktirajte me, i ja ću vas na tri načina:

a. Produžiti rok zaštite; b. Ponovno poslati robu; c. Vratiti novac.

Recenzije:

Kada ste dobili proizvod i biti zadovoljni, molim vas, dajte nam пятизвездочную procjenu, hvala na suradnji.

Načini dostave:

Naši

Anonymous

OK

Dodaj recenziju

Više informacija

Naziv Новый625
4 USB Naknada za punjenje Za Xiaomi Mi Poco M3 Pro M3Pro
5 USB kartica za punjenje Za Xiaomi Mi Poco F3 PocoF3
1 USB kartica za punjenje Za Xiaomi Mi Poco X3 PocoX3
Podrijetlo Kontinentalna Kina
2 USB kartica za punjenje Za Xiaomi Mi Poco X3 Pro X3Pro
Broj modela Za Xiaomi Poco X3 M3 Pro F3
Dizajn bar
Korištenje USB priključne stanice za punjenje
3 USB kartica za punjenje Za Xiaomi Mi Poco M3 PocoM3
Certifikacija CE