Ručni Radio Na Solarne Baterije sa Napajanjem Od Dinamo-strojevi AM/FM/NOAA, Vremenski Radio, Hitne Led Svjetiljka S Punjačem, USB Power Bank 1000 mah

225.25 kn 123.89 kn

  • Oznake: solarni radio, Динамовское radio, ručnu svjetiljku na solarne baterije powerbank, izgrađen banka solarne energije, Radio
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a414739

Opis

Ručni Radio Na Solarne Baterije sa Napajanjem Od Dinamo-strojevi AM/FM/NOAA, Vremenski Radio, Hitne Led Svjetiljka S Punjačem, USB Power Bank 1000 mah

【USB, solarna i ručno punjenje】: Nema struje?Ne brini.Zahvaljujući 3 načina punjenja, punjiva radio uvijek je spreman za rad!Moćna baterija kapaciteta 1000 mah baterija se može puniti pomoću USB kabela, solarne ploče ili ručki.

【Vratite elektronike u život】: Dolled telefon može biti opasan za život.Ne dopustite da vaše telefona umrijeti, kad vam je najviše potreban!Jednostavno povežite telefon ili neku drugu sitnu elektroniku na USB priključak ovog oporavak kit da biste dobili dodatne informacije.

【Razvijen s obzirom na ekstremne situacije】: Uragani, tornada, tuševi, požari i još mnogo toga - Esky Weather Radio će osigurati sigurnost svoje obitelji tijekom svega toga.Robustan dizajn razlikuje trajnosti i vodootporan i može izdržati čak i u otežanim uvjetima.

【Сверхяркий svjetlo】: Ne dopustite mraku vas zbuniti.Ugrađena svjetiljka snage 3 W прорежет mrak i da će pružiti maksimalnu vidljivost.

【Prijenosni radio u pokretu】: To je jednostavno radio AM / FM / NOAA - to je jednostavan način za slušanje važne vijesti o vremenskim prilikama ili vijestima.Čuvajte ga u prtljažnik, kofer ili nosite ručno pomoću isporučenog čipke.On je čak i dovoljno mali da stane imaš u džepu

Njegova litij baterija kapaciteta 1000 mah ne može dovoljno za napajanje na vašem Macbook tijekom konferencije, ali ona, svakako, će dati svoj гаджетам dovoljno energije za samog važnom vaše obitelji, na brojeve hitnih službi ili za pozive službi za pomoć na cesti i povratak na izlet.

1. Mikro i standardni USB portovi za normalno punjenje.

2. Solarni panel za one slučajeve kada торчите na suncu bez vidljivih utičnice.

3. Krak Kinnetic za punjenje akumulatora, kada su izgledi protiv vas.

I kako samo on će biti uključen, vidjet ćete da baterija će sjesti.S dovoljno svjetlosti, tako da će vam trajati cijelu noć, ili osigurati do 7 sati rada radio kada je baterija potpuno napunjena.Ostanite u toku, čak i kada ste offline, zahvaljujući AM / FM radio i posljednjim vijestima o vremenu od NOAA.

Druge tehničke karakteristike:

1x vremenski radio

1x Kabel za punjenje Micro-USB

1x Vodič za korisnike

NAPOMENA:

① Proizvod može dovesti do deformacije pakiranje tijekom transporta, molimo vas, oprostite!

② Nakon primitka robe, ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas i na vrijeme, prije nego što nastanu svađe i loše kritike!

o prijevozu:

1. Obično se šalje u roku od 1-3 dana nakon uplate

2. Vrijeme dostave: On će biti isporučena kupcima: Koreja nakon otprilike 15 dana nakon narudžbe; Brazil, Sjedinjene Države, Rusija, on će biti isporučen na otprilike 25 dana.Molimo vas, obratite se s drugim zemljama. (Ako nekontrolirani faktori, kao što su nepovoljni vremenski uvjeti mogu utjecati na rokove isporuke, molimo vas da strpljivo pričekajte)

Naši

Anonymous

Radio radi. Solarni panel i динамомашина još nije potvrđena. Nizak rezultat, jer je obećao dostaviti paket 6. listopada slanja iz Rusije, umjesto toga, poslali iz Kine i donesu samo 25. listopada.

Anonymous

lulu

Dodaj recenziju

Više informacija

Stil PRIJENOSNI, Radna ploča
Materijal kućišta Plastika
Radni napon od 2,7 do 4,2
Naziv сентехия
Izvor napajanja Punjiva baterija
solarni radio s dinamo-stroja i svjetiljku solarni radio za kampiranje
Ekran No
bluetooth No
WI-FI No
Dimenzije (Šxvxd) 5x2,4x1,8 cm
Podrška Дропшип na Veliko i malo
solarni radio svjetiljku powerbank prijenosni solarni radio
Maksimalna potrošnja energije 3W
baterija polymer li-ion
Certifikacija Nema
Funkcija Ugrađeni zvučnik, Svjetiljka
Izravna nabava / Veleprodaja Podrška
Vrsta AM / FM, FM - radio, Noaa sad, AM / FM /NOAA
Načini punjenja USB, Solarna energija, i ručno punjenje
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela Vremenska radio
Pakiranje DA
solarni radio FM AM solarni radio punjač za telefon
Dizajniran izdržljiv i vodootporan