2022 5 kom. Cijena na Veliko prodaju LED Snažan Налобный Fenjer Šešir Šešir Light Flash Vanjski Kamp Zoom Baklja Svjetlo Svjetlo AAA Baterija

71.16 kn 34.17 kn

  • Oznake: šešir light, Dodirna Lampe, Ribolov, svjetlo poklopac, on je bio svjetlo
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a4296

Opis

Tehničke karakteristike: Materijal: ABS plastika Boja: crna Vodootporna: da, IPx6 Lumena: Najviše 2000 lumena Fokus: zoom Led downlight: CREE XPE Način: visoka svjetlost, lav je svjetlo, стробоскоп Baterija: 3 * baterije AAA (u kompletu ne dolaze) Promjer: 2,5 cm / 0,98 inča Dužina proizvoda: 9,5 cm / 3,74 cm Težina proizvoda: 50 g / 1,78 oz Veličina pakiranja: 10 * 6 * 4 cm / 3.94 * 2.36 * 1.57 u Upućivanje Težina: 61 g/2,18 oz Upućivanje popis: 1 * kapica (bez baterije bez punjača)

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno!Molimo vas da nas kontaktirate odmah, PRIJE nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo! 1) primamo preko Alipay, Paypal.Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz siguran proces plaćanja ili escrow. 2) Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe. 3) Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo plaćanja.Ali trebali bi biti završeni u roku od 3 dana, inače A-cipele.com.hr će poništiti transakciju.Napomene: (1) Sva roba (manje od 2 kg) besplatna dostava poštom Kine/mail Hong kong/mail Singapur/mail Švedskoj ili neki drugi mail, a dostava traje 12 ~ 30 dana, u nekim udaljenim zemljama ili područjima može potrajati i 30 ~ 50 dana ili više.Također možete odabrati international express (kao što je prikazano ispod), ali to zahtijeva od vas odgovarajuće dodatne naknade za znak u našoj trgovini. (2) Sva roba (više od 2 kg), savjetujemo korisnicima da biraju načine prijevoza DHL/FedEx/UPS/TNT ili druge međunarodne ekspresne usluge, to traje samo 2-4 dana (za udaljenih zemalja ili područja, može zahtijevati 3 ~ 7 dana), tako da možete dobiti proizvod u vrlo kratkom vremenu (u usporedbi s avionom ili poštom).Velike narudžbe preporučljivo slati kurir, molimo vas, imajte na umu da većina robe ili karte u većini zemalja provodi free shipping.Ali neke robe ili nekih udaljenih zemalja potrebno je platiti dodatnu naknadu za daljinski dostave kao tragove u našoj trgovini.Molimo vas, obratite pozornost na to da prilikom naručivanja.Puno vam hvala!Napomene: 1. GLOBALNA ISPORUKA. (Osim nekih zemalja i APO / FPO) 2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja. 3. Šaljemo samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA odgovarati adresi isporuke.Molimo vas, obratite pozornost na to da prilikom naručivanja.To je najvažnije! 4. Slike su samo za vašu referencu. 5. VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika. 6. Ako niste primili njegovu parcelu ili ne možete naći informacije o praćenju na Internetu, kada šaljemo pošiljke u roku od 30 dana, molimo vas, KONTAKTIRAJTE NAS.Mi отследим parcele i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca! 7. Prema računima i privremeno reda, a mi ćemo izabrati naš prvi dostupan skladišta za slanje vaše parcele za brzu isporuku. 8. Vrijeme isporuke (samo kao referenca, molimo vas da, u skladu sa stvarnim stanjem.):

1. Ako proizvod koji ste dobili, imaju problema sa kvalitetom.Imate 7 dana da nas kontaktirate.Molimo, pošaljite parcelu vratiti u roku od 30 dana nakon što smo testirali.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ćemo POVRAT NOVCA ILI REPLACEMENT.NO IZNIMKE! 2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i broj narudžbe za kupnju.Molimo vas, zapišite sve informacije na komadu papira i stavite ga u parcelu.Hvala! 3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim stražnjim sobama i dodatnu opremu koju je u paketu, nakon što je kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa A-cipele.com.hr.Ili možete odabrati zamjenu. 4. Mi ćemo poduzeti sve troškove dostave ako je proizvod (e) ne odgovara tvrdio.

1. 12 mjeseci jamstva proizvođača za neispravne proizvode (osim za predmete oštećene i/ili nepravilno korištenih nakon primitka).Na pribor, jamstvo 3 mjeseca. 2. Neispravan proizvod mora biti tvrdi i vraćen u roku od jamstvenog roka (i, po mogućnosti, u originalnom pakiranju).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.MI NE РЕМОНТИРУЕМ I NE ZAMJENJUJEM ROBA ISTEKLA GARANCIJA.Vi se slažete sa svim gore navedenim pravilima prilikom naručivanja na A-cipele.com.hr Jamstvo jamčimo svoje proizvode na jednu godinu za osobnu kupca i na dvije godine za "veletrgovina, od datuma slanja", mi ćemo to popraviti ili zamijeniti proizvod ili njegov dio, koje se nakon provjere ili bilo kakve potvrde od strane sad-a, otkriven nedostatak u materijalu ili proizvodnji.Kao uvjet naše obveze ili popraviti ili zamijeniti proizvod, proizvod mora biti vraćen nama zajedno sa удовлетворяющим nas se potvrđuje kupnja. Svi povrati moraju biti pismeni zahtjev sa naznakom naziva, adrese i dnevne sobe telefona vlasnika, zajedno s kratkim opisom svih prijavljenih grešaka.Dio ili proizvod za koji se vrši zamjena, postaju naše vlasništvo, osim u slučaju drukčijeg sporazuma Stranaka, klijent će biti odgovoran za naknadu troškova prijevoza i osiguranja, a mi pokrivaju troškovi prijevoza i osiguranja od naše tvrtke do klijenta.Mi ćemo učiniti razumne napore za popravak ili zamjenu bilo koje dodatne opreme, na koji se odnosi ovo jamstvo, u roku od trideset dana od dana primitka.U slučaju da popravak ili zamjena će zahtijevati više od trideset dana, mi na odgovarajući način, obavijestiti o tome klijenta.Zadržavamo pravo zamijeniti bilo koji proizvod, koji je isključen iz našeg liniju proizvoda, novim proizvodom usporedive vrijednosti i funkcionalnosti. Zadržavamo pravo izmijeniti ili ukinuti bez prethodne najave svojih klijenata, bilo koji model ili stil proizvoda.U slučaju problema s jamstvom ili ako vam je potrebna pomoć u korištenju vašeg pribora, molimo vas da nas kontaktirate posebno.

Naši

Anonymous

Odličan proizvod, preporučujem

Anonymous

Dobar svjetiljku.

Dodaj recenziju

Više informacija

Izvor svjetlosti lampe 2000лм
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Certifikacija CQC, CCC, EMV
Kut zrake 60°
Naziv ЮНЬМАЙ
Tip elementa Svjetla glavnog svjetla
Dirao Visok / Srednji / Nizak
Model led perli T6
cilj kapa
Broj modela М1800
Tip baterije LI - ION
Snaga 3W
vodootporan DA