Crni Visoki Široki Elastični Zavoj S Prorezom, Bodi S Otvorenim Промежностью, Stimuliranje Ular, Sise, Выдалбливают, Скрещенный Seksi Kostim S Užetom, Erotska Rublje Za Žene

101.57 kn 48.76 kn

  • Oznake: Zavoj, mikro bikini iznimno bistro, Donje rublje, ekstremno bikini, ekstremno mikro bikini bez cenzure
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a438355

Opis

Crni Visoki Široki Elastični Zavoj S Prorezom, Bodi S Otvorenim Промежностью, Stimuliranje Ular, Sise, Выдалбливают, Скрещенный Seksi Kostim S Užetom, Erotska Rublje Za Žene

Mailto: 1 * odvajanje body

Jedna veličina:

Odgovarajući težina: do 70 kg

Naramenica, obim grudi i struk regulirana!

Veličina podešavanje 10-15 vidi

Dobrodošli u gostima

Dostava

Mi biramo za vas najbolji način dostave.

* Kako otvoriti spor

1. Izgubljenu upućivanje: vanjski izbor spora razlog je u tome, da je "Rok zaštite kupnju isteći, ali upućivanje još uvijek na putu".

2. Nisu zadovoljni proizvodima: Pitajte prodavača ponovno poslati novi ili vratiti novac: Vanjski izbor spora razlog -"Jednostavan povrat"

Naši

Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas. 5 zvjezdica pozitivne kritike bili bi vrlo zahvalni!Ako postoji nešto što vam se ne sviđa, molim vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio probleme i da vam ponudimo bolju uslugu klijentima.

Kontaktirajte nas

Dobrodošli u naš dućan, nadam se da će vam se svidjeti da kupi u našoj trgovini.Nastojimo pružiti našim klijentima dobre uvjete za kupovinu i dobro raspoloženje. Za sva pitanja ili probleme, samo ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila ili u centar za poruke.Pružamo usluge kupca 1 na 1.Počnimo vaše putovanje u kupovinu.

Toplijih krajeva:

1. Zbog različitih mjernih metoda može biti greška 1-3 cm, što je normalna situacija.

2. Fotografija skinuta profesionalne fotografske opreme i profesionalni fotografski tim, ali još uvijek ne može jamčiti razliku u boji s različitim zaslonima i razlike u boji, uzrokovanu rasvjetom snimanja i tako Dalje Ovaj problem razlika u boji se ne odnosi na problem kvaliteta proizvoda.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrstu podrške Bez žica
Materijal Najlon, Elastan
Tip slike Solidan
Odgovara Odgovara točno po veličini, uzmi svoju normalnu veličinu
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela 6129-14-50
Stil Ulični Stil
Struka Nizak Struk
Dob Dobi 18-35 godina
Ulični Stil Seksi i Klub
Tip elementa Kit Bikini
Spol Žene
S brtvom No