10 Boja, Ženska, Muška, Bistra, PVC, Plastike, Солнцезащитная Šešir, Mat, Slatko, Karamela Boju, Prazan, Otvoreni, Sport, Plaže, Štitnik Za sunce

17.63 kn 10.40 kn

  • Oznake: Suncobran, Sunčane Kape za žene, slama kapa, šešir od sunca, Kape, kape za žene
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a4411

Opis

Karakteristike:

Prozirni plastični poklopac, конфетный boja / mat puna boja, štitnik za sunce kontrolirane veličine s elastičnim remenom straga. 10 boja po vašem izboru.

Izrađen od visoko otporan na uv zračenje plastične ploče, štiti od uv zraka i na sunčevom svjetlu, smanjuje izravna oštećenja lica, zadržavajući dobar vid.

Prozirni zatvaranja ekran: zaštitite lice, ne blokira pregled.Ekran vam omogućuje da vidite, ne razrokost, čak i sunčano vrijeme.

To je kao par sunčane naočale, koje se zatvaraju onoliko lica koliko je god to poželite.Blokira ultraljubičaste zrake, štiti lice od opekline uzrokovane starenja i oštećenja kože.

Otvoreni dizajn vrh pogodan za styling kose, pruža najbolju dah glavi i kosi kao sjenilo, ne stvara osjećaj učmalost u vrućim danima.Odlična ideja za poklon za vašeg prijatelja, rođaka ili one kojima želite dati dar.

Lako je u kombinaciji sa sunčanim naočalama, ogrlicom od, haljinu, suknju, bikini, kratke hlače, traperice, сандалиями, visokim potpeticama i tako Dalje Idealan za glazbeni festival, odmor, piknik, kupovinu, plaže i sl.

Samo 1 šešir od sunca, ostali pribor demonstracije na slici nije uključena!

Specifikacija:

Materijal: Poliester, Pamuk

Dodatni boja: 1 # crvena, 2 # žuta, 3 # zelena, 4 # plava, 5 # ljubičasta, 6 # Crna, 7 # Pink, 8 # Narančasta, 9 # Prozirno bijela, 10 # Mat bijela

Veličina: Jedna veličina

Opseg glave: 56 cm-60 cm (22,04 inča-23,62 inča)

Količina: 1 komad

Toplo napomena:

1. Veličina azije na 1 ili 2 veličine manje nego kod europljana i amerikanaca.

2. Molimo, imajte na umu da se prati na niskim temperaturama, ne izbjeljivati i staviti pod užasna sunce na duže vrijeme.

3.As različite metode za mjerenje, to može dovesti do odbacivanja robe na 1-3 cm, molimo pobrinite se da je to prikladno za vas prije naručivanja.

4. Zbog različitih monitora i osvjetljenja, slike možda neće odražavati stvarne boje proizvoda, puno vam hvala na razumijevanju!

Paket uključuje: čime se

1 x Солнцезащитная šešir (bez maloprodajnog pakiranja)

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip elementa Kape od Sunca
CN Guangdong
Korisna scena Casual cipele
Stil Casual cipele
Broj modela /
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv odjela Odrasla osoba
Naziv EDCRFV
Применимый sezone Proljeće i ljeto
Tip slike Solidan
Materijal Akril
Datum izdavanja Jesen 2022 godine
Mjesto podrijetla Kina (kopno)
Lice Višenamjenski
Spol Žene