Broš u steampunk stilu, Ikona u stilu Steampunk, Pin za Ruksak, Torbu, Gotička Broš, Kodovi u Steampunk stilu, Pin s Lapels, Broš u Retro stilu u Steampunk stilu

36.27 kn 23.55 kn

  • Oznake: Pin, gotička šlem
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a4456

Opis

Karakteristike:

ООТДТИ

Broš u steampunk stilu odgovara za Noć vještica, peder-party, plesni rekvizit, steampunk funkcije, kao što su crnci gotički sat i sat arrow, metalna ruka s lubanjom, mehanički metalni zupčanik, križ, ruža, lanac itd.

Izrađen je od izdržljivog i fin legure, pogodan za skladištenje i transport.

Sprečava oksidaciju i blijeđenje boje boje, štiti od korozije nakon duljeg skladištenja, napredna tehnologija za poliranje i prskanje daje izuzetno glatku površinu, lagana i udobna u čarapu.

Nosite igle s брошью na svojim kostimima, profesionalnih odijela, kapute, košulje, vunene kapute, ветровках, majice, veste, kape, воротниках izraziti elegantan luksuz.

Karakterističan i sofisticirani dizajn s ugodnim bojama i sjajem.Dobar ukras za vaše kape, kravate i odjeća.Savršen poklon za sakupljače sličica.

Tehničke karakteristike:

Materijal: Legura

Veličina: Cca. 10x4.5cm /3.94x1.77in

Boja: Crna

Paket uključuje:

1x Broš u steampunk stilu

Napomena:

1. Molim vas, dopustite pogreške u 1-2 cm od-za ručno mjerenje, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja. 2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Naziv odjela Odrasla osoba
Vrsta Ukosnice
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Rafting
Naziv БЕЛЛИКВИН
Tip slike Poplun
Spol Žene
Stil Novost
CN Guangdong