Igra RE 2 Переделка Claire Redfield Cosplay Odijelo Odijelo Muškarci Žene Jakna Halloween kostime Карнавальный Odijelo

849.27 kn 653.93 kn

  • Oznake: чужестранка claire rukavice, cosplay редфилда, figurice claire Redfield, cosplay Claire Max, cosplay perika claire rush, jasna brojka akcije редфилда, igračka Owen Claire svijet jurske, brojke Chris Редфилда
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a476271

Opis

Tkanina: подкладочная tkanina, umjetne kože, uključujući: kaput, prsluk, pojas, futrole

Napomena: Molimo, odaberite veličinu

Plaćanje

Primamo kreditne kartice, posredništvo i uputnicama.Ako vam treba nam platiti na druge načine, molimo vas, kontaktirajte nas na e-mail.

Prije plaćanja, molimo vas, dvaput provjerite informacije o isporuci: adresu, naziv, poštanski broj, broj telefona, itd.

Način isporuke

1. Prosljeđivanje će biti organiziran u roku od 10 dana nakon primitka uplate.

2. Obično koristimo express (Kina-Pošte EMS) za isporuku uputili nakon izrade kostima, što traje svega 7-10 radnih dana.Ako je potrebno, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas za drugim detaljima troškovi dostave i isporuke i vrijeme, hvala!

Politika prikupljanja i razmjene

Sve naše proizvode provjeravaju i pakirani su u dobrom stanju prije slanja.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi zadovoljili sve naše klijente.Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni, možete vratiti nam robu u prvobitno stanje u roku od 7 dana od primitka za povrat ili zamjenu.Prije povratka robe, molimo, kontaktirajte nas za detaljnije upute za vraćanje i razmjenu.Mi ćemo povrat novca nakon dobivanja vratio robe.Kupac će snositi troškove dostave za povrat robe.

Naši

Vaše zadovoljstvo i komentari su vrlo važna za nas.Ako vam se sviđaju naši proizvodi i usluge, molimo vas da odvojite trenutak da ostavite nam pozitivnu ocjenu i 5 zvjezdica.Mi ćemo vam vrlo zahvalan.Ako niste zadovoljni, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio problem.

Unaprijed zahvaljujemo za kupnju cosplayfly, želimo vam ugodan shopping ovdje!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip elementa Setovi
Likovi claire
Sastojci Na vrh
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta izvora Igra
Zemlje - izvori Europa i Sjedinjene Države
Materijal Подкладочная tkanina, Umjetna koža
Spol Unisex
Broj modela 11007435
Posebna upotreba Odijela
Naziv odjela Odrasla osoba