100pc Tvrdi Sjajni Ribolov Kuglica Pluta, Okrugli Čep Sjajne Perle, Ribarski Pribor Surround Plovak Za Noćni Ribolov

5.13 kn 2.24 kn

  • Oznake: vrata naglasak aima, plakat Aleksej навального, lampa velikog kapaciteta, икка ribolov, veliki trg perle, ribolov na ликке, ribolov поплавочные поплавочные instalacije, gumeni čep ribolovnog veličine, вольфрамовая переплетенная riba, kutija za ribolov bobber
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a479449

Opis

100pc Tvrdi Sjajni Ribolov Kuglica Pluta, Okrugli Čep Sjajne Perle, Ribarski Pribor Surround Plovak Za Noćni Ribolov

Karakteristike:

1. Jednostavan i fin: modernizirana verzija T6 strong light pete generacije.Džepni mini-svjetiljka izrađena u mat kućište od ABS-plastike, износостойком, održivom je na koroziju i vrlo čvrsti za korisnike.Osim toga, punjiva ručna svjetiljka, težak je samo 80 grama (uključujući bateriju), da ga je lako nositi sa sobom, tako da je ovo idealan EDC-svjetiljka za vas.

2. Mali, ali moćan: Promjer glave: 3,5 cm; dužina: 13 cm; težina: 80 g. Kapacitet iznosi do 1200 lumena, teleskopski i prilagodljiva, a najveći raspon svijetle svjetla je 1000 metara, što je u velikoj mjeri odgovara vašim potrebama u svjetlu.

3. Punjenje putem USB-a: Prvi prijenosni bežični punjač - to je USB punjenje, i to također može spriječiti rizik od slučajnog aktiviranja ga bočnih tipki, što će uvelike poboljšati vaš osjećaj sigurnosti.

4.3 Dostupne opcije: način da jaka svjetla, stanje srednje svjetla i burst mod bljeskalice.Možete jednostavno promijeniti ove tri načina rasvjete u skladu s vašim različitim potrebama u svjetlu, staviti ih u krug i poboljšati rad s pocket svjetiljku.

5. Uslugu kupnje: U kompletu 1 svjetiljku i 1 USB kabel za punjenje.Nudimo širok izbor uličnih svjetiljki.Ako imate druge zahtjeve, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo riješiti vaš problem.

Specifikacija:

Naziv: 5 mm luya green je zelena kuglica od perli gudački kuka pribor 100 materijal: plastika

Boja: Zelena

Izravan: oko 5 mm

Pakiranje:

torba opp (oko 100)

Napomena:

Korištenje svjetla prije početka noći zahtijeva da svjetlost zasjala

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv лиилаймический