33-nogom Snake lanca Povezuju Satelitski u krugu od 20 kopče za jastoga, 50 прыжковых prstenova i 40 priključnih Spojnica za Izradu nakita

127.36 kn 72.60 kn

  • Oznake: lanac povezuju kabelske krug
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a501271

Opis

33-nogom snake lanca Povezuju kabelske lanac s 20 kopče za jastoga, 50 prijelaznih prstenova i 40 priključnih spojnica za izradu nakita jaka i Izdržljiva, te srebrni lanci lako blijede, sigurno za većinu tipova kože.Zmija lanac je čvrst, a ne o tome vezano za čvorova, ona je vrlo glatka za korištenje.

Jednostavnost u korištenju i skladištenju: Vrlo je povoljno držati lanac-змейки u roli, a posrebreni lanac-змейки može se rezati na bilo koju dužinu koju želite.

Odlično za ovjesa: lanac-zmije mogu biti u kombinaciji s privjescima različitih oblika i kreiran u obliku posebnih visi ogrlica u vlastitom stilu, tako da je naglasiti individualnost.

Široka primjena: Lanci za ogrlice mogu koristiti za različite svrhe.Lanac za izradu nakita mogu zamijeniti ogrlice s privjescima, ukrasi svojim rukama i ručne izrade, kao što su ogrlice, narukvice.

Boja: srebrna

Materijal: metal

Sadržaj pakiranja:

Silver Snake lanac duljine 1 * 33 ft

20 * Zatvarač za jastoga

50 * Прыжковые prsten

40 * Međusobno Spajala

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina