Dječja Kolica Sjedalo Sigurnosni Pojas Orme Torbica-Držač Komplet Dječji Sigurnosni Komplet Oprema Za Dječja Kolica Soft Pliš

23.26 kn 14.88 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a51130

Opis

Dodatna Oprema Za Dječja Kolica, Dječja Kolica, Sjedala, Sigurnosni Pojas, Remen, Poklopac, Držač, Dječji Sigurnosni Komplet, Medo... Najbolja Prodaja

Karakteristike: 100% potpuno novi. Materijal: paperje.Boja: 3 boje. Veličina: (15-16.5)*(7.5-10) pogledajte

Pažnja: 1. Moguće su manje razlike u boji zbog postavki vašeg monitora računala. 2. Zbog razlike u načinu mjerenja dozvoljeno odstupanje u iznosu od 1-3 cm (1 cm = 0,39 inča).Hvala za razumijevanje!!

1. Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite svoj pozitivan komentar i 5 zvjezdica. i 5 zvjezdica za detaljne procjene vaše narudžbe.

2. Ako niste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan odgovor, ili napraviti detaljnu rang.Jamčimo da su 100% odlučili za vas bilo problema.

1. Vrijeme pripreme: nam je potrebno 2-3 radna dana da pripremite svoj nalog u skladu s našim brojnim narudžbama svaki dan.

2. Besplatna dostava širom svijeta

O carinskom carine

S obzirom na interese naših klijenata, mi smo prisiljeni poslati narudžbu poštom.Imajte na umu, međutim, da je carina su izvan naše kontrole, ne možemo jamčiti nedostatak poreznih prihoda i neće biti nikakvih poreznih prihoda.Ali, mi ćemo vam platiti za isporuku (ako se plaća) na vaš račun u roku od 24 sata.Iskreno se ispričavamo zbog neugodnosti koje to može izazvati.

Naš online shop je stvarno prodaje, na temelju njihove, vrhunski dizajn i dokazane pouzdanosti.Dakle, kvaliteta je zajamčena.Osim toga, imamo tim za kontrolu kvalitete, koji provjerava ispravnost rada naručenih vama proizvode prije pakiranja i slanja pomoći.Ali morate pažljivo potvrditi svoju haljinu veličine prije kupnje (mjerenje veličine biti će prikazan ispod svakog roba).

Pažnja: ne možemo prihvatiti razmjenu ili otkaz nakon što je vaša narudžba poslana.

Pri odsjaju problema potrebno je sljedeće:

* Broj narudžbe

*Broj artikla robe

* Slika je neispravna .

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi politike povratka, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas!

Ako niste 100% zadovoljni s kvalitetom svoga kupnju u trgovini, možete vratiti ili zamijeniti svoju robu u roku od 30 dana od datuma isporuke.

Upit: 1. Robe dobivene u roku od 30 dana od datuma isporuke. 2. Proizvodi dobiveni neiskorišten, neoštećena i u originalnoj ambalaži. 3. Trošak povratne dostave plaća kupac.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Vuna
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Certifikacija EN
Broj modela ОСМ946552
Raspon dobi 7-12m, 25-36м, 7-12y, 12+y, 4-6y, 13-24.og
Vrsta Drugo
Mjesto ili podrijetlo MADE IN CHINA