Tiskarski Stroj Okrugli Sitotisak Je Tiskarski Stroj Ručno Oblikovane Sitotisak Je Tiskarski Stroj Sitotisak Šalice Čaja S Mlijekom

2 211.52 kn 1 349.03 kn

  • Oznake: svilene zaslanjanje ghibli, sitotisak dizajn kratak, slike za sitotisak, jednostavan ispis na kućištu, hulahopke s sitotisak tisak, stroj za ispis шкатулок za nakit, nesigurnim hlače, mužnje 240cc, svilene zaslanjanje ceetah, ključna oprema
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a5124

Opis

Tiskarski Stroj Okrugli Sitotisak Je Tiskarski Stroj Ručno Oblikovane Sitotisak Je Tiskarski Stroj Sitotisak Šalice Čaja S Mlijekom

Model: Okrugli sitotisak je tiskarski stroj NS201

Maksimalna veličina zaslona (mm): 320*370 mm

Maksimalni promjer (mm): Ø160

Maksimalni opseg (mm): 200 mm

Maksimalna veličina ispisa (mm): 200*240 mm

Veličina kućišta (D * Š * V): 680 *480 * 350 mm

Težina: 10 kg

Napomena:

1. Ako ste izabrali "Način dostave prodavatelj", molimo vas, imajte na umu da ovaj troškovi dostave se odnosi samo na nekim zemljama/regijama, pa nakon uplate, molimo, kontaktirajte nas i mi ćemo potvrditi s vama.

2. Kada je pošiljka stiže na vašu lokalne običaje, molimo vas, platiti porez i skini parcelu.Mi ne snosimo nikakve carine ili poreza na uvoz.Ako carina ne može proći iz razloga kupac i roba će biti vraćena ili uništena, ne povrat nema novca.

3. Ako ste izabrali DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, mi ćemo vam pomoći organizirati međunarodnu isporuku i dostaviti izravno na vašu adresu (usluga "od vrata do vrata")!Ako se roba isporučuje kurirskom, kupac je dužan platiti porez samo na dan dolaska.

4. Prije potpisivanja morate provjeriti ambalažu, kako bi bili sigurni da je ona u dobrom stanju, a zatim ga prijaviti.Ako je pošiljka oštećena, molimo vas, napravite fotografiju, a zatim odmah пожалуйтесь u transportnu tvrtku, zabilježite broj pritužbi, a zatim stupite u kontakt sa mnom, mi ćemo vam pomoći.

5. Naše radno vrijeme: 9: 00-18: 30 peking vrijeme.U međuvremenu, odmah ćemo odgovoriti na vašu poruku.Molimo vas, shvatite da je za vrijeme pauze ne možemo odgovoriti na vašu poruku.Odgovoriti ćemo vam u roku od 24 sata.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta Vertikalni
Certifikacija Nema
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Maksimalni opseg (mm) 200 mm
Naziv ЛЖЗЗКСИ
Maksimalna veličina zaslona (mm) 320*370 mm
Broj modela Okrugli sitotisak je tiskarski stroj NS201
Sobe proizvoda GZ0914B
Maksimalna veličina ispisa (mm) 200*240 mm
Stanje novo
Težina 10kg
Maksimalni promjer (mm) 160
Veličina kućišta (D * Š * V) 680*480*350 mm