Originalni Maral Gel-Krema Za Povećanje Penisa Povećanje Xxl Biljni Veliki Kurac Afrodizijak za Muškarce Povećati Pumpa Produžiti Vrijeme Seksa za Muškarce

41.97 kn 20.59 kn

  • Oznake: gel za povećanje penisa krema za povećanje, produživač, muški seks-alati, vaginalni seks-igracke, seks-alat za masturbacije za muškarce, Veliki Veličina
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a5167

Opis

Originalni Maral Gel-Krema za Povećanje Penisa Povećanje Xxl Biljni Veliki Kurac Afrodizijak za Muškarce Povećati Pumpa Produžiti vrijeme Seksa za muškarce

O pakiranju

Da bismo zaštitili vašu privatnost, jamčimo slanje vaših proizvoda u sigurnom stanju.Proizvod će biti pakiran u zračni jastuk / žuta bubbly plastičnu omotnicu kako bi se izbjeglo oštećenje prilikom transporta.

O jamstvu

Puni povrat novca ako predmet ne odgovara opisu ili je neispravan.

O proizvodu

Svi proizvodi su 100% potpuno nova, работоспособные i pažljivo provjeravaju prije dostave.

Svi proizvodi izrađeni su od medicinskog materijala, 100% siguran, bezopasan za tijelo (to je normalno da se osjećate lagani miris pri prvom otvaranju, jer je proizvod bio u zatvorenoj ambalaži u roku od nekoliko mjeseci.Molimo vas, očistite i ostavite da se osuši prirodnim putem, miris uskoro će nestati.)

O slanju

Mi ćemo poslati narudžbu u roku od 5 radnih dana.Vrijeme dostave će se razlikovati u zavisnosti od različitih zemalja i ovisit će o vremenskim uvjetima, blagdana i tako dalje.Ako i nije bio primljen u izraženu vrijeme, molimo kontaktirajte nas.

Što učiniti ako imate problem s proizvodom

Molimo vas prvo koristite proizvod u skladu s uputama, ako ste još uvijek ne možete ga koristiti, molimo vas, pravodobno, kontaktirajte podršku za kupce, molimo vas, ne otvarajte spor po volji, mi smatramo da je komunikacija mnogo bolje nego što je spor.

O radnom vremenu

Zbog razlike u vremenu, odnos će ostati, ali na poruke će biti odgovoreno u roku od jednog radnog dana. molim te imati strpljenja.

O povratne informacije

Odnosimo prema klijentima, kao i našim prijateljima.Nadamo se da ćete biti u mogućnosti kupovati kod nas sa velikim zadovoljstvom i manju nelagodu.vaša podrška je vrlo važna za nas, molimo, ne zaboravite da ostavite nam 5-star review.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Непристойная slika No
Tip elementa Pumpe i Увеличители
Seksualno potiču na razmišljanje No
Veličina 50ml
Naziv Član Бии
Materijal MARAL GEL
Broj komada Jedna mjerna jedinica
Broj modela MARAL GEL
Podrijetlo Kontinentalna Kina