2 kom., Mješoviti Bilo koje Boje, Slikarstvo, Bar za Piercing Jezika, 1,6*18 mm, Šipke, Prstenje za Jezik, za Žene, Muškarce, Nakit za Bradavice od Nehrđajućeg čelika

14.66 kn 7.37 kn

  • Oznake: Prsten za jezik, piercing bradavice, šareni piercing jezika, piercing jezika, prstenastom oprugom od čelika, piercing jezika, Prsten u nosu
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a5376

Opis

2 kom./lot, Mješoviti bilo koje boje, Slikarstvo, Bar za piercing Jezika, 1,6*18 mm, Šipke, Prstenje za Jezik, za Žene, Muškarce, Nakit za Tijelo od Nehrđajućeg čelika

Naša tvrtka je profesionalac u poslovanju u većini vrsta nakita i kozmetički pribor.Ako ste pojedinačnim kupcem, molimo vas da nas dodali na popis omiljenih dućana.Ako ste veletrgovac ili distributer, kao i u potrazi za удовлетворенного poslovnog partnera u Kini, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

ZANIMANJE STVARA SAVRŠENSTVO !!MI ZASLUŽUJEMO VAŠE POVJERENJE!!

Očekuje se da će plaćanje biti će dobiti u roku od 24 sata nakon završetka transfera.Nakon potvrde uspješne uplate i informacije o isporuci, organiziramo slanje u roku od 2 ~ 3 dana.

Posredništvo - naš željeni način plaćanja.Također primamo razne druge načine plaćanja, kao što su bankovni transfer, Western Union, kreditna kartica, Visa, Master Card i sl. Ako imate bilo kakvih problema s plaćanjem, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Hvala.

Vaše povratne informacije je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja.Iskreno vas pozivamo da ostavite pet zvjezdica i pozitivne povratne informacije, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugom.To traje samo 30 sekundi.Hvala!

Ako imate bilo kakvih nezadovoljstva, molimo vas da ne ostavljate negativne i neutralne recenzije prije seksa.Mi ćemo provjeriti da li je moguće povrat novca ili povrat novca u roku od 24 sata.Puno vam hvala !!

1. Za nedosljednosti boje: pravi se boje mogu se malo razlikovati od slika.To može biti uzrokovana nekim drugim razlozima, kao što su odraz ekrana na monitoru, svjetlosni efekt i drugi faktori.

2. Za ruske korisnike: Molimo vas da ispravno popunite vaše ime i prezime primatelja.Budući da Poštanske politike u Rusiji je prilično strogi.Za vas je jako važno da se dobije svoju parcelu brzo i uspješno.

Vaše zadovoljstvo - naš krajnji cilj.Ono što mi je rečeno - to je ono što mi radimo !!!!

Naši

Anonymous

Sve je u redu dobar kvalitet izrade ugodan izgled preporučeni boje

Anonymous

Kvalitetna, 2 kom došao na vrijeme

Anonymous

Vrlo cool

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela М876
Materijal Metalne, Kirurški Nehrđajući Čelik
Bavite veliko prodaje ? DA. Više popuste na veće narudžbe
Pakiranje 2 Komada u sigurnom pakiranju
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta metala Od Nehrđajućeg Čelika
Sigurnosni standardi Standard CE, Ne sadrži nikal, Ne sadrži olovo
Izgovor Svakodnevne ukras, Stranka, Dobar poklon
Izravna dostava ? DA. Bez ikakvih informacija o dobavljaču
Boja Mješoviti bilo koje dvije boje
Tip ukrasa za Tijelo Prsten za jezik
Veličina 1.6*18*5mm
Oblik\uzorak lopta
Stil MODERAN
Tip elementa Nakit za Tijelo
Vrsta Piercing jezika Prstenovima Za jezik
Elegantan ili Moderan Ультрамодные model
Naziv ZVJEZDANA LJEPOTA