Stroj штрангпресса округлителя testa pizza tijesta za kruh razdjelnik testa nehrđajućeg čelika električna пропаренная koristi U хлебопекарне

6 818.11 kn

  • Oznake: prijenosni šivaći stroj zinger, dijete s kotačićem za tijesto, silikonska stroj za pranje rublja f, plastike strojevi штрангпресса, poslovni тестоделительная stroj, sine kruh za kavu, gradska šivaći stroj, prilagodite конусную stroj za pizzu, električna pećnica damro, kruh za kavu pita
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a53830

Opis

Molimo, imajte na umu:

Cijena stroja EXW - to je vrijednost stroja, ona je fiksna.Ali, zbog različitih zemalja trošak dostave je plutajući, cijena CFR, uključujući troškove dostave 350 dolara, ako je stvarna vrijednost isporuka veća od 350 dolara, potreban je pod uvjetom stvarne isporuke.

Predmet

Lopta tijesta pizze making machine Delim Крокетов Lopte testa Strojevi Za rezanje Kolač par kruha što Graničnik za restoran pekara

Upute тестоделителя od nehrđajućeg čelika

Automatski stroj za kuhanje okruglih test lopte može se podijeliti tijesto na nekoliko manjih komada kada замешивании testa.Često nam je potrebno napraviti kuglice od testa, kada se pripremamo pšenične jela.

Ovaj stroj je pogodan za oblikovanje pšenice u prahu tarot s vodom, hrani i dobar test.Tijesto se prerađuje u dozu kroz istiskivanje, izvlačenje, sečenje i сферонизации.To je naširoko koristi u uredima, tvornicama, rudnicima, školskog pribora i radionica za preradu tjestenine.Stroj posjeduje visoku efikasnost prijenosa i kompaktne strukture; veličina i težina agent lako podesiv, što je povoljno za izbor kupcima.

Specifikacija тестоделителя Automatsko testiranje ekstruder

Model: Тестоделитель DD400

Napon: 220 V

Performanse: 150-200 kg na sat

Glavni motora: 400 W

radni raspon: 0,2-200 g

Rezni motor: 1 80 W

Paket težina: 70 kg

Dimenzije: 59*42* 64 cm

Veličina pakiranja: 65 * 50 * 66 cm

Detaljnu sliku mini-razdjelnik za rezanje lopte za test, što Stroj Za mali separator Testa

1, ovaj stroj je specijalizirana za obradu meke površine (jedna funta može dodati 6,5 vode)

2, veličina i težina agent može se podesiti podešavanje jednom tipkom, jednostavnost uporabe.

3 obrađenu agent dobro formirana, oblik glatka, a učinak korištenja dobar.

4. Stroj posjeduje visoku efikasnost prijenosa i kompaktnom strukturom: u kvantitativne dijela se koristi mehanički mehanizam kvačila, koji je siguran, pouzdan i jednostavan za održavanje.

Električna пропаренная stroj штрангпресса specijalista testa pizza kruh Povratne informacije kupca strojevi штрангпресса

Pakiranje komercijalno тестомеса

Profil tvrtke

DALTA TECHNOLOGY CO., DOO je proizvođač i trgovac, specijalizirao se na istraživanju, razvoju i proizvodnji opreme za prehrambenu industriju, posebno za električne хлебопекарных peći, plinskih хлебопекарных peći, хлебопекарных mašina, opreme za proizvodnju tijesta ... i tako Dalje хлебопекарное oprema.Sa širokim rasponom juniorskoj i seniorskoj inženjera i stručnim istraživačkim dizajnom, projektovanjem i proizvodnjom inovativnih high-tech poduzeća.

Molimo, imajte na umu:

1. Cijena EXW, to je cijena po cjeniku proizvođača, bez troškova dostave.

Cijena CFR, mi ćemo poslati stroj u vaše najbliže luke.Kada je stroj će stići, morat ćete platiti lokalni port prikupljanje, proći carinjenje, plaćaju poreze i pokupiti robu iz skladišta luke.

Express do vrata, mi ćemo vam pomoći organizirati slanje međunarodnim kurir (na primjer, DHL /TNT /FedEx/ARAMEX i tako Dalje) I direktno isporučiti na vašu adresu (od vrata do vrata)!

2. O veličini stroja, molimo vas da, u skladu s opisom proizvoda.Molimo, imajte na umu da zbog ručnog mjerenja mogu biti nekih odstupanja u iznosu, ovisno o tome što je stvarna.Ako vam je potrebna točna veličina, molimo vas da kontaktirate našeg prodavatelja da ga potvrditi još jednom prije postavljanja vaše narudžbe.

3. Kupci moraju pažljivo pregledajte pakiranje/proizvod, prije nego što potpiše primitak robe.Ako imate bilo kakvih oštećenja, molimo kontaktirajte vašeg lokalnog TNT/DHL/FedEx, da biste postavili pritužbe i žalbe, ili, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 24 sata.

4. Molimo, imajte na umu da je naš stroj se odnosi na pojedini proizvod, ona ne prihvaća "otkazati rezervaciju" nakon organizacije proizvodnje.

Kontaktirajte nas

Ako ste zainteresirani za ovaj stroj ili imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati mene!

Kontakt osoba : Неархи

E-mail: [email protected]

Telefon / WhatsApp: 0086 15638172840

Dobrodošli na vaš upit ^_^

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

naziv proizvoda Тестоделитель od nehrđajućeg Čelika
funkcija 02 тестопрессователь
Snaga (W) 400 W
Materijal Od Nehrđajućeg Čelika
funkcija 03 Stroj za экструдирования testa
Napon 220V/110V
Broj modela Тестоделитель DD400
funkcija 04 Тестоделительная Stroj
Napon (U) 220V
Glavna snaga 400 W
Dodatna oprema лопаточка
funkcija 01 uređaj za zaokruživanje testa
Certifikacija ce
Snaga cookie 120 W
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv Liuben
Funkcija 06 stroj za proizvodnju тестяных lopte
Funkcija Umijesiti tijesto
kalup 20-120 d
funkcija 05 тесторезка