Vizualizacija Ploči Za Crtanje Odbora Skica Odraz Raspada Nosač Slikarstvo Staklena Ploča Praćenje Fotokopirni Stol Projekcija Linearna Odbora Ploter

61.04 kn 36.05 kn

  • Oznake: muške naočale optički crystal, naknada pojačalo 6, naknada pojačalo lpx2015a 500 W, oprema za testiranje NOx, magnetni bakrena žica 250 mm, naočale za mlade ljude optički, retrovizor wingle 3, oprema za ispitivanje plastičnih masa, šperploča linyi, ccd astronomskih teleskopa
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a5398

Opis

Vizualizacija Ploči Za Crtanje Odbora Skica Odraz Raspada Nosač Slikarstvo Staklena Ploča Praćenje Fotokopirni Stol Projekcija Linearna Odbora Ploter

Karakteristike: Veliki izvor slike

Optička ploča za crtanje može vam pomoći da projekt u izobilju slike na Internetu na papir, koji se koristi neograničene resurse, mrežni slike i fotografije mogu postati materijalom.

Hrapav

Optička ploči za crtanje ploča je izrađena od visokokvalitetnog ABS materijala, koji je износостойким i ima više čvrstu strukturu.On ima dugi vijek trajanja.

Jednostavnost rada

Optička ploča za crtanje mogu projekta ogleda slika na optičku leću PMMA premium klase u omjeru 1: 1, koji se može izvući na bilo непрозрачном materijalu.Samo trebate staviti svoj telefon ili tablet na policu, i tada možete početi crtati, bez vještine crtanja.

Jasnu sliku

Optička ploči za crtanje odbora može dati jasnu проецируемое slika na papiru, što je povoljno za kopiranje dijelova na njemu.

Područje primjene

Optička ploča za crtanje pogodna za djecu, odrasle ljubitelje stripa / anime sa osnovnim iskustvom crtanje 0, koji se koristi za razvoj vizualno-motornoj koordinaciji i osnovne vještine crtanja.

Specifikacija:

Tip: optički ploči za crtanje peglanje

Količina: 1 komad

Materijal: ABS

Boja: kao na slici

Veličina: 20*13 cm/7,86*5,11 inča (D * Š)

Neto težina: 120 g /4,23 oz

Pakiranje:

1 * optički ploči za crtanje peglanje

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela optička ploči za crtanje peglanje
Korištenje Optički
Materijal Drugo
Naziv АБЕДО
Oblik Plano