AIYIMA Audio A1001 Subwooferi Pojačala 100 W TPA3116 Mono Pojačalo Zvučnik Zvuk Amplificador DIY Amp Kućno Kino

406.50 kn 288.60 kn

  • Oznake: mini pojačalo snage, pc tpa3116d2, pojačalo za automobil subwoofer, poboljšanje pojačalo, nesigurnim hlače, auto media player andriod, naknada pojačalo 4 U, pojačalo klase d 4x, pojačalo aiyima tws, novi tpa3116
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a55127

Opis

Opis proizvoda: Maksimalna snaga: 100 W * 1 Kompletan frekvencijski opseg: 20 Hz-20 khz (± 3 db) Zvučnik odgovara импедансу: 4-8 Ω Broj kanala: mono Radni napon: DC12-24v 3A ili više (preporučuje se DC24V 4A) THD: izlazna snaga od 1 W kod 0,03% SNR: ≥106 db Ulazna osjetljivost: 0,2 mv Veličina: 118,5*98*33 mm (bez služi dijela olovke) Frekvencija cut niske frekvencije podešavanje raspona: 40-300 Hz Upravljanje: ručka potenciometar i prekidač Audio: RCA audio Izlaz: pozlaćen sučelje Nagib slabljenja niske frekvencije:-12 db Faze rada: 1. Budite sigurni da je kontrola jačine zvuka nalazi se na minimalnoj razini. 2. Povežite zvučnik u skladu s prikazom sučelja na stražnjoj strani, obratite pozornost na razliku između pozitivnog i negativnog. 3. Povežite izvoru zvuka koji želite koristiti. 4. Povežite svoj izvor napajanja. 5. Odaberite željeni način rada 6. Pritisnite gumb za uključivanje. 7. Okrenite ručicu u smjeru kazaljke na satu kako bi odabrali željenu razinu glasnoće. 8. U stanju SUB cut-off frekvencije niske frekvencije se može promijeniti podešavanjem regulatora SUB FREQ.

Pitanja o proizvodu:

Pitanje: Svi kablovi spojeni, ali zvučni signal? O: 1. Provjerite svijetli li indikator napajanja.Ako on ne svijetli, pritisnite gumb za napajanje kako biste ga uključili.Nakon što pritisnete gumb za napajanje, indikator i dalje ne pali.U to vrijeme možete pronaći napajanje laptop za provjeru, kako bi se utvrdilo je li to kvar na računalu ili nestanka. 2. Ako lampica svijetli, provjerite je li regulator glasnoće u minimalnom položaju, na primjer, rotacija u smjeru kazaljke na satu u minimalnom položaju. 3. Ako su oba gore navedenih parametara su normalni, provjerite, dostavljaju se li uređaj koji uvodi izvor zvuka, na pauzu, isključeno ili jačinu zvuka na minimum.Pitanje: Zašto se zvuk prekida?Odgovor: Kada je snaga pojačala prelazi normalnu izlaznu snagu, nastaju velike distorzije.U to vrijeme možete podesiti jačinu zvuka ispred pozornice ili jačinu zvuka pojačala snage, da je to normalno. Pitanje: Zašto zvučnik ima velike struje zvuka?O: Ako ne koristite originalni standardni izvor napajanja, molimo vas, promijenite izvor napajanja prije testiranja.Mnogi izvori napajanja, pojavljuju na tržištu, imaju veliki faktor smetnje, što će dovesti do snažnog struje zvuka.Pitanje: Zašto ja ne воспроизводю izvor zvuka nakon povezivanja ulaznih linija, da li će se zvučnik snažno lupati?Odgovor: Ako koristite linije signala bez oklop na pojačalo će doći signale smetnji.Ako vam se ne sviđa ovaj zvuk, preporučljivo je zamijeniti экранированную signala liniju ili odspojite signalni liniju.Pitanje: Zašto je moj pojačalo ne radi nakon posla neko vrijeme, a onda radi normalno nakon nestanka na neko vrijeme?Odgovor: Obično je pojačala zaštita od pregrijavanja.Možda izlazna snaga vrhu model.U ovoj fazi možete smanjiti jačinu zvuka i ponoviti ponovo. Pitanje: Zašto je jačina aparata se ne mijenja, a izvor zvuka drugačiji pristup različitim izvorima zvuka (na primjer, prvo spojite cd-rom pogon, a zatim se prebacite na mobilni telefon)?Odgovor: Amplitude izlaznog signala za različite vrste аудиооборудования su različiti.Mobilni telefon obično ima napon 0,35 mv, a cd - 1B.Amplituda izlaznog signala izvora izravno utječe na veličinu zvuka.P: Zašto pojačalo snage počinje slušati zvuk je vrlo dobar, visoka frekvencija je nejasno, ali zvuk je normalan nakon rada u roku od 8 sati? O: Zvučnici i pojačala - vrlo osjetljive uređaje.Tamo će biti poznati i dogovoreni proces između sebe.Obično naše nove pojačala i zvučnici ne rade više od 10 sati, a zvuk je vrlo dobar.

Napomena:

1. Molimo vas, ne otvarajte omotač bez dozvole.Nepravilno rukovanje može uzrokovati strujni udar.

2. Molimo vas, koristite napajanje običnog proizvođača, u suprotnom, to će dovesti do oštećenja stroja.

3. Molimo vas da ne koristite stroj u uvjetima visoke temperature i vlage.

Upućivanje uključuje: 1 kom. subwoofer pojačalo A1001 1 kom. adapter za napajanje DC24V (opcionalno)

Naši

Anonymous

Bila je to duga vožnja. Osjeća - željeznicom. Ali carina je u Шарапово. Željeznica se obično održava običaje u Эбурге. Čudno. Na putu polazak je trebalo dva tjedna. Sve izgleda dobro. Aktivacija će biti u rujnu, ako ne zaboraviti-дополню. Naručio bez PB.

Anonymous

Po dolasku pojačalo otpor br C37 je расплавлено po dolasku pojačalo. Tako sam priliku koristiti ovaj uređaj

Anonymous

Dobro primljen, dobro upakiran u skladu s opisom učinkovit filter.

Anonymous

Sve je u redu. Moram provjeriti.

Dodaj recenziju

Više informacija

Naziv Айима
Lice Subwoofer / Полночастотный pojačalo
Pakiranje DA
Broj modela a1001
Maksimalna snaga po kanalu 100 W
Izlazna snaga 100 W
Kanali 1
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Certifikacija CE
Izvor napajanja DC12-24V