Japanska Mreža Velikog Kapaciteta Kutija Za Olovke Trousse Scolaire Kutija Za Olovke Кавайные Celina Platna Torbica Za Olovke Piornik Escolares Torbica

98.25 kn 49.12 kn

  • Oznake: Konfekcija
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a55221

Opis

Stil: Prijenosna kutija za olovke

Materijal: platno

Veličina: oko 20,5*15 cm

Uzorak: grid

Paket uključuje:

1 X kutija za olovke za olovke

Napomena: Olovka na slici nije uključena u red, mi prodajemo samo torbe za olovke

Dostava:

1) Unesite broj naloga, i A-cipele.com.hr će odabrati za vas najjeftiniji način dostave.

2) Mi ne možemo garantirati vrijeme isporuke, kao i prilikom transporta postoji mnogo faktora koji su izvan naše kontrole, nadam se, mogli ljubazno razumjeti.To obično traje oko 2-4 tjedana prioritetno, 5-20 dana ekspresne dostave.

3) Sva roba se šalje u roku od 5 dana nakon završetka procesa plaćanja, i gotovo sva roba može biti isporučen u roku od 48 sati.

Recenzije:

1) Vaše zadovoljstvo i pozitivne naši će naša najbolje potencijale za posluga u vas.Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite nam svoju pozitivnu ocjenu.Vaš komentar će biti visoko poštovati i pomoći će nam da bolje poslužiti.

2) Ako niste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Kako samo primit ćete poruku o problemu, sve naše osoblje će učiniti sve da vam pomogne da riješe problem.Hvala vam na razumijevanju.

3) Molim vas, ne otvarajte spor i ne ostavljajte negativnu ocjenu, ne u razgovoru s nama, mi ćemo odgovoriti svim našim klijentima i riješiti problem s kojima se suočavaju.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela kutija za olovke za olovke
Materijal Platno
Vrsta kutija za olovke za olovke
Novost No
Korištenje Škole i Urede
Podrijetlo Kontinentalna Kina