Ženske zimske Cipele na меху, jesen-zima, Nove Pliš Tople ženske Čizme, Velike Dimenzije, Udoban Visoke Čizme, Botas De Mujer

386.13 kn 142.89 kn

  • Oznake: čizme od baršuna, zimski čizme za žene 2022, booties, Cipele, ženske čizme
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a55537

Opis

Cilj održavanja slavnih:

Naša obuća pogodna za svakog klijenta po najboljoj cijeni i kvaliteti! ! !

1. O isporuci

Biljka izravne opskrbe, organizirajte isporuku odmah nakon naručivanja.U slučaju posebnih okolnosti ili nedostatka robe na zalihama, obavijestit ćemo vas unaprijed;

2. O veličini

Ako je veličina se mjeri ručno, onda zbog različite mjerne instrumente i metode mjerenja to neće vidjeti i da će imati mjesto greška u 3 mm. Molimo pogledajte tablicu veličina za kupnju u skladu s vašim uobičajenim navikama nošenja.Ako je širina stopala ne odgovara, možete razmijeniti za svoj račun, ali su ona se ne vraća!

3. O kromatske aberacije

Svi naši proizvodi se uzimaju u prirodnom obliku.Boja je vrlo slična čvrste pločice.Zbog različite boje i zasićenja, prikazanih računalom, kupci velikih robe mogu zatražiti tehničku podršku pružiti pravi fotografije!

Četvrto, o послепродажном održavanje

Aftermarket provodi služba.Prilikom narudžbe, molimo vas da jasno shvatite da je veleprodajna cijena ne podržava neopravdani povrat ili razmjene.Uglavnom, cipele izrađen ili proizveden na red!Ako ne odgovara, možete ga zamijeniti s istom trošku!Tragovi ljepila, cmok, konac i sl. nisu problemima kvalitete!Ako niste upoznati sa proizvodom, preporučljivo je kupiti par provjeriti kvalitetu i kvalitetu proizvodnje.Ako ste zadovoljni, ponovno ćemo surađivati.Nakon velikog naloga razmjena nije podržan iz različitih razloga!Molimo vas da pažljivo razmislite prije postavljanja vaše narudžbe!

5. Дропшиппинг

Ako ste lokalnim prodavač ili distributer, molimo kontaktirajte nas.Ako imate bilo kakvih problema u procesu naručivanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati korisničku podršku.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Visina prtljažnika GLEŽANJ
Stil Seksi
Sezone Zima
Tip heel Apartman s
S Platformama No
Materijal osovine Denim
is_handmade - to je ručni rad DA
Naziv odjela Odrasla osoba
Tip preuzimanje Snijeg
Tip elementa Cipele
Tip slike Solidan
Materijal nogama Guma
Odgovara Odgovara točno po veličini, uzmi svoju normalnu veličinu
Visina heel Niska (1 cm-3 cm)
Podloga materijal Denim
Materijal uložak Šišanje ovaca
Naziv UCGLUX
Vrhunski materijal Krzno
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip zatvaranja Слипоны
Modni Element RIM
CN Zhejiang
Oblik Vrha Cijele Čarapa