2020 Persona 5 Gr Акечи Cosplay Odijelo Акети Planina Vrana Cosplay Odijelo Samo Kaput

436.99 kn 358.32 kn

  • Oznake: гороу геншин utjecaj perika, блинчик акечи, ženski cosplay jokera, persona 4 djevojke cosplay, povez goro маджима, ogrlica grada., šarmantna osoba 5, ps4 kontroler rainbow six siege kože, majica s kapuljačom 5 godina, pokloni persona 5
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a55791

Opis

Sastojci:

Samo kaput

Osnovni materijal:

Jedinstveni materijal (možete odabrati drugi materijal za korištenje.Molimo, imajte na male razlike u koje materijalu i boji.) Molimo, imajte na umu da izbor boje zapravo ne ovisi od boje, ali različitih stilova.Molimo, upoznajte se s našim fotografijama preuzetim u odjeljku odabir boje.

Naši

Anonymous

On ima neke razlike u odnosu na referentni slike (to je neki dogovor na pojasu i ramenima sloj), ali je on još uvijek vrlo dobro! Tkanine izgledaju i osjećaju izuzetan, što se tiče veličine - ja sam izabrao na red, mi jednostavno i povoljno. + Prodavatelj stalno komunicirao putem poruka, vrlo dobar pozornost.

Anonymous

Prilično dobar i stigao vrlo brzo, do očekivanog datuma isporuke. Ima malo razlike u usporedbi sa slikom, ali pojas je bio odsutan. Ja samo mislim da ste me veličina, možda je malo широковат i длинноват, ali ja još uvijek mogu nositi i popraviti ga.

Dodaj recenziju

Više informacija

Likovi Anime
Tip elementa Setovi
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv МБРАВЕР
Vrsta izvora Anime
Naziv odjela Odrasla osoba
Materijal Funkcionalni Materijal
Spol Unisex
Sastojci Jakne
Posebna upotreba Odijela