ECOVACS DEEBOT X1 OMNI Automatsko prikupljanje prašine Automatski stroj za pranje grimase 5000 PA usisavač usisavač za dom

14 221.02 kn 7 110.54 kn

  • Oznake: usisavač deisen, vodio dyson, robot-usisavač robot jiqi, baza irobot roomba, točan vakuum pumpa, bodovi ecovacs, robot-usisavač air, robot lugit, usisavač basseus, pribor za akupunkture kod kuće
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a55929

Opis

To je najbolji robot-usisavač na današnji dan

On prikuplja čvrstog otpada u vrećicu, a zatim usisava ih u vrećicu stanice automatsko pražnjenje.Potrebno je samo na vrijeme baciti vrećicu umjesto da čisti vrećicu.

Nakon što je помоет spol, on dolazi na baznu stanicu s prljavim grimase, a zatim bazna stanica automatski očistiti spužvom i uputiti dobivene prljavu vodu u rezervoar za otpadne vode.Trebate samo dodati čiste vode i uliti u prljavu vodu.Nema potrebe mijenjati obuću ili spužvicom za pranje ručno!

To je stvarno oslobađa vaše ruke i pruža stalnu čistoću spola, pa vam je potrebna samo ne jednostavan posao.:

1. Baciti vrećicu i zamijenite ga novim (otprilike jednom mjesečno).

2. Pražnjenje prljave vode iz канализационного spremnika (jednom tjedno)

3. Napunite rezervoar za čistu vodu čistom vodom (jednom tjedno).

Molimo, imajte na umu

To je kineska verzija, i aplikacija se izvodi na dva jezika: engleskom.Za aktivaciju ovog uređaja potreban je korisnički račun (ja ću vam račun i lozinka), tako da možete normalno koristiti sve njegove mogućnosti, ali Google Alexa privremeno ne podržava

----

Kako postaviti jezik aplikacije: https://youtu.be/tbi5j8a1lVM

Kako postaviti jezični sustav robota, govori na jeziku: https://youtu.be/EugpXXaDGaY

ECOVACS DEEBOT X1 OMIN, omogućuju vam da oslobodite svoje ruke.

DEEBOT X1 OMIN , nova generacija подметания i čišćenje

Svemoguć Bazna stanica

IVEY 3D

Glasovni asistent YIKO s umjetnom Inteligencijom

DIZAJN JACOB ДЖЕНСЕНА

moćna bazna stanica 5 u 1 potpuno oslobađa svoje ruke

On objedinjuje pet funkcija automatskog obuću sa stražnje pranje, automatsko prikupljanje prašine, sterilizaciju ionima srebra, automatsko nadopunjavanje zaliha vode i spužvicom za sušenje vrućim zrakom.Cijeli proces čišćenja ne zahtijeva ljudske intervencije.

Automatski očistite spužvom natrag

Svaki put kada se zemljište протирается, stroj za samostalno se vraća na baznu stanicu, očistiti spužvom, rekao zbogom pomoću ručnog pranja.

Automatsko prikupljanje prašine

Opremljen sa potpuno automatskim inteligentni sustav za prikupljanje prašine, za 10 sekundi, automatski i brzo опорожняет vrećicu, zatvoreni dizajn kamere prašinu, učinkovito, jednostavno i više neto.

Sterilizacija ionima srebra

Modul s ionima srebra postavljen na baznu stanicu za istodobno sterilizaciju швабр, rezervoari za voda i tla na 99,9%, riješiti problem sterilizaciju izvora i zaštititi zdravlje članova obitelji.

Grimase za sušenje vrućim zrakom

Nakon čišćenja i povratak na baznu stanicu brzo osušite spužvom u roku od 2 sata; sprječavanje pojava mirisa i bakterija zbog vlage.

Automatsko nadopunjavanje zaliha vode

Ugrađeni spremnik za vodu u trupu komunicira sa baznom stanicom za kontinuirano poribljavanje vode, da grimase ostao vlažan, dezinfekcija je trajala duže, a mokro čišćenje od dalekog prema bližnjem kako bi spriječili sekundarne kontaminacije.

Napredni sustav подметания i čišćenje

Sustav za čišćenje još jednom poboljšan zahvaljujući integrirani program čišćenja i pažljivo efekta čišćenja, čime se osigurava stalno rastuća stručnu sposobnost za čišćenje.

Суперуборочная i s usisne sustav, opremljen s OZMO Tuber 2.0

usisne snage 5000 Pa i brzu rotaciju u obrnutom smjeru kada 180 okretaja u minuti

Nova tehnologija AIVI 3D duboko razumije kućni prostor

Tehnologija AIVI TM3D, s izvanmrežnim čipovima visoke računalne snage za vožnju, vuču RGBD vlastiti razvoj ECOVACS, nadopunjuje dulje percepcija robota informacija o kućnom okruženju i provodi integraciju fizičkog otkrivanje i vizualno prepoznavanje.

Točno izbjegavanje prepreka

Inteligentno prepoznavanje ljudskih likova, kućne ljubimce i uobičajenih prepreka na zemlji, a istovremeno otkrivanje informacija o dubini, kao što su koraci, što omogućuje DEEBOT fleksibilno premještati i očistiti glatko.

3D vizualni kartica

Idite s stan kartice na vizualni 3D kartu, da istinski obnoviti strukturu kuće, tip sobe, raspored namještaja i materijala poda.

Upute za čišćenje, kao što želite

Lakše prilagoditi individualni plan čišćenja i raspored namještaja u 3D karti postaje jasno na prvi pogled, a dno i offshoring određenog namještaja možete očistiti klikom prsta.

Skladište 960P

Koristeći kameru 960P, on može prepoznati različite scene, i low light je također jasna. daljinsko upravljanje DEEBOT whole house cruise za zaštitu obitelji.

* Dobio certifikat TÜV Rheinland za zaštitu privatnosti i sigurnosti da bi zaštitili vašu privatnost.

Video poziv, u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu

Kućište dolazi sa 3 ugrađenim mikrofonima za jasnim prijenos zvuka, i možete napraviti video pozive sa svojom obitelji u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, kao i komunicirati s slatka kućnim ljubimcima u realnom vremenu, za hvatanje lijepe trenutke.

DIZAJN JACOB ДЖЕНСЕНА

ECOVACS surađuje s JACOB JENSEN DESIGN, prilagoditi dizajnu, da DEEBOT X1 OMNI posjedovao kao umjetničke ljepote, tako i moćnim funkcijama i bio savršeno integrirati u svoju početnu život.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Torba ili bez kese S torbicom
Vrsta filtera HEPA
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip skladištenje Prašine Циклонный Filter / Filter
Turbo-četka DA
Daljinski upravljač No
Funkcija Tip čišćenje, Подметания i Usisavanje
Duljina kabela (m) Bežična veza
Snaga (W) 500 W
Instalacija Robot
Količina prašine (l) 0,5 L
Posebna s usisne Mlaznica Višenamjenski Kombinirana Podna Četka
Vijek trajanja baterije 2 sata
Rezervacije vremena DA
Certifikacija ce
Naziv Эсихей, эковакс
Broj modela DEEBOT X1 OMNI
Napon (U) 100-240
LCD zaslon No
Ruta čišćenje Planirana Vrsta