Dijete Djeca Djevojčica I Dječak Star Ispis Šarene Jednorog Narukvica Fleksibilna Omotu Šamar Narukvica Životinja Enfant Narukvica Poklon Suvenira

15.32 kn

  • Oznake: tanka silikonska narukvica, narukvice aue star, vjenčanje pribor nakit naušnice-kapi, nesigurnim hlače, silikonska narukvica braceli, dječji narukvica od murano drveta, animal print вупу, silikonska narukvica gintama, dječji narukvica ljeto, sredstvo za dezinfekciju silikonske narukvice
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a56490

Opis

Jednorog narukvica slatka ljubimci narukvica rođendan dječji narukvica korist dekor napomena: stil jednoroga u nasumičnom redoslijedu, hvala.

Opis:

Veličina: Približno 21x2,5 cm (1 cm = 0,394 inča)

Metal: guma

Količina: 1 komad

Plaćanje:

1. Primljeni načini plaćanja: plaćanje A-cipele.com.hr.

2. Plaćanje mora biti primljena u roku od 7 radnih dana od datuma završetka aukcije.

3. Šaljemo robu na vašu adresu A-cipele.com.hr.Molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa na A-cipele.com.hr ispravna, prije nego što platite.

4. Sve uvozne carine, porez nije uključen u cijenu robe ili troškovi dostave, koji se mogu pojaviti u zemljama namjene i moraju biti plaćeni od strane kupca.Molimo vas da se obratite s carine u zemljama odredišta, provjerite morate li platiti bilo kakve carine i porezi prije kupnje.

Uvjeti isporuke:

1. Šaljemo vaše narudžbe u roku od 1-2 radna dana nakon primitka uplate

2. Roba poslana avionom u Kini, kao i obično, on će stići u roku od 15-25 dana.Vrijeme isporuke ovisi o odredištu, lokalnog poštanskog ureda, carine i tako dalje.Ponekad to može potrajati i do 35 dana.

3. Ako ste u zemljama ili regijama gdje ne postoji servis авиапочты, pokušat ćemo vam poslati parcele kurir,, ako ste spremni platiti dodatne troškove

4. Ukupna vrijednost narudžbe doseže više od 200 dolara, šaljemo svoje proizvode kurir, kao što je EMS, DHL i sl., Brza dostava u roku od 4-8 dana.

5. Oglasi s plaćanjem dostave i rukovanje: naknada pokriva poštarine, pakiranja, skladištenja i distribucija troškova, a ne samo troškove poštarine

POVRATAK:

1. Kupac treba očekivati plaćanje bilo kojeg iznosa na teret vlade zemlje sudionika trgovanja; to uključuje, ali nije ograničeno na carine i poreza

2. Troškovi dostave i obrade nepovratan.

3. Ako ne primite robu u roku 45 dana, molimo vas, kontaktirajte nas, mi ćemo vam vratiti novac ili izrađujemo zamjenu u zavisnosti od naše pristupačne zalihe.

Recenzije:

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno za nas.Molimo vas da nas kontaktirate odmah, PRIJE nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.

Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

Kontaktirajte nas:

Mi jako cijenimo vaše poslovanje.Ako se nešto u tom poslu ne оправдало vašim očekivanjima, molimo vas, kontaktirajte nas i dajte nam priliku sve popraviti.

HVALA ŠTO STE POGLEDALI I SRETNO U AUKCIJI!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Elegantan ili Moderan Ультрамодные model
Stanje 100% Novo Bez etikete
Kompatibilnost Sve je kompatibilan
Tip postavke Nema
Tip elementa Narukvice
Tip lanca Klik
Vrsta metala Nema
Tip kopče Nema
Materijal Silikon
Naziv Свишсугар
Broj modela BSL2051
Spol Žene
Tip Narukvice Zamotajte Narukvice
Stil MODERAN
Oblik\uzorak Ljubimac