Behogar Pravokutni Ukrcaj Vrećice Za Uzgoj Netkani Vrtne Posude Za Sadnju Kontejner Sadilica sa Ručkom za Drvo, Trava, Cvijet Lonci

71.01 kn 35.54 kn

  • Oznake: posude mamin vrt, lonac za biljke, 1 cvijet lonci, začinjena vrt, эмалированный lonac za biljke, nesigurnim hlače, veličina torbe za uzgoj, cvjetni vrt alat, zgrada iz приподнятого vrt drveta, zelene posude za biljke
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a56808

Opis

Više proizvoda:

Behogar Pravokutni Ukrcaj Vrećice za Uzgoj Нетканая točno postavili Krevet Lonac Kontejner Sadilica s Ručkama za Biljnih Cvjetnih Biljaka 40x30 cm

Detaljne informacije:

NETKANE TORBA ZA UZGOJ: Vrećice za uzgoj biljaka, izrađene od биоразлагаемой нетканой tkanine, ne sadrži bisfenol A, za višekratnu upotrebu i ekološki čiste, mogu se koristiti s različitim vrstama tlu hranjive okruženja.

ВОЗДУХОПРОНИЦАЕМЫЙ: ne-tkani materijal znači da korijenje biljke ostaju проветриваемыми i izloženi antena rezidbe, koja je sprečava da svoju uvijanje i čini ih učinkovitiji pri apsorpciji hranjivih tvari i općenito zdraviji korijen strukture.

ODLIČAN DRENAŽA: Ove torbe na prirodan način preusmjeriti višak vode.Nikada nemojte imati prekomjerno zalijevanje biljaka ili заплесневелой tlo, jer višak vode će se nastaviti kroz pleter, a to znači da je vaša zemlja će biti vlažne, ali ne mokre

POJAČANA RUČKA: idealan za primjenu u staklenicima i na otvorenom, ima solidnu olovku, koja vam omogućuje da lako premještati, a također ga možete primiti i pohraniti u vrijeme stanke.

PRIJENOSNI: Pravokutni oblik idealan je za savršen vrt površine kvadratnom metru.Možete ga preklopiti za jednostavnu pohranu, kada se ne koristi, posude za višekratnu upotrebu, dovoljno robustan za korištenje u roku od nekoliko sezona.

NAPRAVITE INSTANT VRT

Želite imati svoj vlastiti vrt u stanu?Naš kompaktni pravokutne tkanine lonci će vam pomoći da se to postigne s njima, vaše biljke će rasti za vaše balkone, terase, dvorišta ili vrt

Specifikacija:

Materijal: ne-tkani materijal

Veličina torbe: 40x30x20 cm/15,75x11,81x7,87 cm

Dostupna boja: zelena, crna

Molimo vas obavijestite nas boju koju želite, kada ste ga kupili, ili ćemo ga brod nasumično

Pakiranje:

1 x Torba za uzgoj biljaka

Napomena:

1. Zbog svjetlosnih efekata, postavke svjetline/kontrasta zaslona i tako dalje stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slike.

2. Ručno mjerenje, možda, postoji razlika od 1-2 potražite Molimo vas da pažljivo provjerite i usporedite veličinu prije kupnje, hvala! (1 centimetar = 0,39 inča)

Plaćanje >>

1. Primamo Alipay, West Union, TT i sve glavne kreditne kartice putem sigurnog plaćanja procesor ESCROW.

2. Uplata mora biti izvršena u roku od 5 dana nakon rezervacije.

3. Ako ne možete rezervirati odmah nakon narudžbe, molimo pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo.

Otpremna >>

1. Narudžba će biti isporučen u roku od 4 radna dana nakon potpune uplate.

2. Šaljemo samo potvrdio adresu narudžbe, molimo pobrinite se da je adresa vaše narudžbe podudara s vašom adresom dostave.

3. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

4. Ako niste dobili svoj teret na vrijeme, molimo kontaktirajte nas prije otvaranja spora, mi ćemo provjeriti problem i pružiti vam rješenje u roku od 24 sata.

Jamstvo >>

1. 6 mjeseci jamstva proizvođača za neispravne proizvode (osim za predmete oštećene i/ili nepravilno korištenih nakon primitka).

2. Neispravan proizvod mora biti vraćen u roku od jamstvenog roka, morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i recite nam broj vaše narudžbe.

Povratak i povrat >>

1. Ako je proizvod neispravan, kupac treba da nas kontaktirate prije povratka robe.

2. Ako kupac ne želi vratiti robu, mi izrađujemo potpuni ili djelomični povrat ovisno o detaljima situacije.

Povratne informacije >>

Mi činimo sve da naši kupci su zadovoljni sa svojim kupnje.Molimo, kontaktirajte nas, kako riješiti bilo koji vaš problem i prije nego što ostavite nam neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, kako bismo mogli da vam ponudimo rješenje što je prije moguće.

Naši

Anonymous

+

Anonymous

Nisam dobio svoj članak. Potreban mi je netko tko mi odgovor za moj novac.

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Ne-tkani materijal
Vrsta skupa NO
Broj modela sadnja uzgaja vrećice
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Raste Vrećice