Visoke temperature Stabilni i 800 Vatrogasci Rukavice za roštilj Gorenje Нескользящие Gorenje Rukavice Za mikrovalnoj Pećnici S Izolacijom Za Pecenje

57.50 kn 54.04 kn

  • Oznake: 1 kom. rukavice za roštilj, set silikon mikrovalne pećnice, periva rukavice za roštilj, bubalo silikonska mikrovalna pećnica, rukavice za roštilj, pan silikonska mikrovalna pećnica, gradske vatrogasne rukavice, čaša silicijskoj mikrovalnoj pećnici, rukavice roštilj mickey, vrčevi silikon mikrovalne
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a56894

Opis

Označene stavke:

1. Fleksibilan dizajn: Fleksibilan dizajn i udobnost -dobar dizajn i udobna i otporna na toplinu rukavice za roštilj.Rukavice fleksibilne, pružaju prianjanje svih prstiju i podnose jaku toplinu i čak i slučajni požar.

2. Funkcionalne zone: pogodno za unutarnju ili vanjsku upotrebu, pogodan za običnu pećnicu, roštilje, ploča i roštilje.

3. Materijal i kvaliteta: Unutarnja podstava izrađena od pamuka zgodan, što čini materijal дышащим.Vanjski materijal ((Арамид i silikon)) pomaže u zaštiti vaše ruke od visokih temperatura.Otpornost na temperaturu do 932 ° C (500 ° C).

4. Jednostavnost korištenja: bez obzira na to nalazite li lijevo ili desno, naše rukavice prevrnuti i odgovaraju svakom čovjeku, u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.Lako вешается, čuva i suši nakon pranja, briše se u automobilu.

5. Sveobuhvatna zaštita: Naš toplinski rukavice za roštilj može učiniti vaše ruke i zapešća sigurnije.Bez obzira krećete li vrelu tavu, odrezak na žaru, rebra na roštilju, rukavice će osigurati maksimalnu zaštitu vaših ruku.Sigurnije nego ikada.

Specifikacija:

Naslov: Rukavica za roštilj

Materijal: pamuk + silikon + арамидное vlakana

Veličina: jedna veličina

Pakiranje list:

1 * Rukavica za roštilj

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Silikon
Izravna dostava Podrška
Broj modela Rukavice