Klasicni Naljepnica Zid Za putovanja Po gradu, PVC, Prateći Dekor Za vaš Dom Dekor, Umjetnička Oznaka Na Zid, Tapete, Naljepnice Za zid, Na

41.90 kn 37.28 kn

  • Oznake: zidni dekor s kartom svijeta, od vinil naljepnica, plakat s Harry Potter, Kućni dekor, pozadina kauča
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a57174

Opis

Naziv naljepnice: Grad putovanja proizvoda Veličina: 90 cm * 60 cm Umetnite spreman veličina: oko 76 cm * 110 cm (širina * visina) Težina: oko 0,16 kg Materijal: PVC materijal ************************************************** ************************* Karakteristike proizvoda: Eko udaljiti vodootporan, zaštićene od plijesni Obostrani vizualne uzorke, Ne ostavljaju tragove Ukrasite svoj dom i učinite ga više romantičnih Nastojte ne držati ga opet i opet.Nije pogodan za prljave ili hrapavim površinama Ova naljepnica za zid će odgovarati za bilo koju glatku, ravnu, suvu i непыльной površine, odlična ideja za uređenje vašeg dnevnog boravka, spavaće sobe, ureda, hodnika ...... Moderan način, kompletan dizajn interijera vašeg doma ili poslovne.

Naši

Anonymous

Naljepnica je došao скомканной, dio скомканной отклеились i suši direktno na radnom listu. Na zidu pr držati ih tako i ne rade. Ali radnja je lijepa. Jako mi je žao, da je štruca je menta.

Dodaj recenziju

Više informacija

Stil Moderan stil, putovanje po gradu
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Uzorak Male Naljepnica Na Zidu
Tema Uzorak
Naziv зооооо
Broj modela HM
Klasifikacija Za zidove, Naljepnice za namještaj
Skripte Zid
Kod cenzure Nema
Specifikacija Single-piece Package
Veličina primanja 90 * 60 cm
Materijal PVC
Dizajn Naljepnica na zidu aviona