S Slikovita Olovke Otvarač Za Konzerve Artritisa Poklopac Od Nehrđajućeg Čelika Otvarač Za Konzerve Otvarač Za Boce Bogata Podesiva Banke Za Boce

75.71 kn 51.51 kn

  • Oznake: uređaja za uštedu rada, Dodatna oprema, otvarač za boce, otvarač od nehrđajućeg čelika, Alati
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a57241

Opis

S-oblika visokokvalitetna ručka od nehrđajućeg čelika i ABS-plastike, čvrst i ne ржавеющая.

Fleksibilan dizajn spiralni prijenosnika štedi energiju i odgovara za otvaranje poklopaca za boce promjera 1-4 cm.

Lako je ponijeti sa sobom gdje god idete za piknik ili druženja na otvorenom.Jednostavno pohraniti na kuhinjskim policama, bez zauzimanja previše prostora.

Najbolji poklon za one koji imaju slabe ili bolesne artritis ruke.Odličan poklon za mamu, baka, s ovom otvarač za boce za boce vam više nikada neće morati teško otvoriti poklopac!Pogodna za starije osobe i osobe s artritisom.

Savršen za vaše kuhinje!To je ujedno i najbolji poklon za starije osobe koje pate artritisom, i ljudi s artritisom ruke.

Lako se otvara i zatvara.Čelične zube na мормышке drže tvrdoglavi kape tijekom cijelog momenta uvijanja.Lako otvarati većina limenke jednostavnim okretanjem!

Upute za uporabu: Korak 1: Okrećite ručicu u smjeru kazaljke na satu, sve dok ona ne izađe izvan poklopca.Korak 2: Okrećite ručicu u smjeru kazaljke na satu, sve dok čelične zube ne iskoristite poklopac.Korak 3: staklenku Držite jednom rukom, okrećite ručicu u smjeru kazaljke na satu.Korak 4: Jar lako otvoriti!Uživajte!

boja: bijela/zelena

Materijal: plastika + plemeniti čelik

Veličina: 8.5x6cm

Sadržaj pakiranja:

1 x otvarač za konzerve

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Naši

Anonymous

Došao na vrijeme, dobro radi.

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina