Deeptown Korejski Stil Prugasta Skraćene Džemper Ženski Starinski Оверсайз Pletene Kardigan Ženski Jesen Pulover Okruglog Izreza I Dugi Rukav Majice

181.98 kn 105.54 kn

  • Oznake: minijaturne veste, veliki džemper оверсайз, негабаритный veličina sustava, kratki žudnja, džemper u traku na čičak, кардиановый ženski džemper, obrezivanje lišće рето, nesigurnim hlače, korejski modni rublje, top dugi rukav od krokodilske kože s visokim воротом
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a57489

Opis

1 Dimenzije u cm

veličina ramena (cm)

Poprsje (cm)

Duljina tijela (cm)

Rukav (cm)

S 50

104

42

52

50 m

106

43

52

L 51

108

44

52

XL 52

110

45

52

Postoji razlika u 1-3 cm, ovisno o individualnog mjerenja

molimo vas da pažljivo pročitate tablice mjerenja prije kupnje robe.

Molimo, imajte na umu da je mala razlika u boji mora biti prihvatljiv zbog rasvjete i zaslona.

POVRATNE INFORMACIJE 1.Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite svoj pozitivan pregled 5 zvijezdama.I 5 zvjezdica za detaljne procjene vaše narudžbe.Mi smo, naravno, ostaviti svoje pozitivne povratne informacije. 2. Ako niste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Jamčimo da su 100% riješiti bilo koji problem za vas.DOSTAVA 1. Vrijeme pripreme: trebamo 3-7 radnih dana za pripremu vašu narudžbu, ne obraća pažnju na ono koliko dana je ostalo na obradu. 2. U našoj trgovini nema ograničenog naloga / troškova.Nudimo besplatnu dostavu širom svijeta za bilo koji broj i bilo koji trošak 3. Dostava APO/FPO/DPO ispričavamo Se za ono što poštanske sandučiće i vojne adrese (APO, FPO) ne može biti isporučen.POVRAT I ZAMJENU imamo tim za kontrolu kvalitete, koji provjerava ispravnost rada naručenih vama proizvode prije pakiranja i slanja pomoći.Ali morate pažljivo da potvrdite svoje podatke prije kupnje (mjerenje veličine biti će prikazan ispod svakog roba).Pažnja: ne možemo prihvatiti promjene ili otkaz nakon što je vaša narudžba poslana.U opisu problema potrebno je sljedeće: --- Broj naloga ---Slike /video neispravnih proizvoda.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas!NAŠA GARANCIJA Ako niste 100% zadovoljni s kvalitetom svoga kupnje, možete vratiti ili zamijeniti svoju robu u roku od 30 dana od datuma isporuke.Upit: 1. Robe dobivene u roku od 30 dana od datuma isporuke. 2. Proizvodi dobiveni neiskorišten, neoštećena i u originalnoj ambalaži.

3. Trošak povratne dostave je platiti kupac.

Lokalna služba za povrat A-cipele.com.hr

O besplatnoj aplikaciji za povrat robe.

1. Molimo vas prvo otvorite spor.

2. Odaberite 15 dana od slobodan povratak i povrat novca.

3. Odaberite Razlog: nema razloga.

Možete ići na poštu poslati proizvod nazad, ne plaćaju nikakve naknade.(Način plaćanja troškova prijevoza: odaberite primatelja plaćanja)

Podržane usluge zemlje: SAD, Kanada, Australija, velika Britanija, Francuska, Španjolska, Njemačka, Rusija, Brazil, Izrael, Južna Koreja, Saudijska Arabija, UAE, Poljska, Nizozemska, Italija.

Napomena:

Dostava oštećene robe ili robe, ne odgovara narudžbi, se ne vraća.Molimo vas, obratite se službi za podršku korisnicima zbog oštećene robe.

Naši

Anonymous

Šik džemper. Ja sam uzela veličina M na rast 162, da je bio malo оверсайз. I tako je ispalo) ja Sam oduševljena

Anonymous

cool

Anonymous

Naručio 29.10., kurir je donio 16.11. Nerealno je zadovoljan s ovim свитером, usput, on je super mekana i topla, unatoč činjenici da je tanak. Rukava, kao što je uobičajeno za mene, malo длинноваты, pa sam загибаю ih unutra. Moj rast 158, NN 74, OD 59.

Anonymous

Jednostavno je divna stvar. Udobne, mekane, lijepe, ja sam oduševljena, preporučujem za kupnju

Dodaj recenziju

Više informacija

Elastičnost Prosječna širina
Tip zatvaranja Nema
Dužina haljine Kratko
CN Zhejiang
Naziv диптаун
Broj modela ВМТ0273
Tip sadnje SLOBODAN
Stil Vanjska Odjeća
Dužina rukava (cm) Puni
Tip slike prugasta
Stil Rukava Normalan
Ogrlica za pse O-izrez u Obliku
Materijal Akril
Sezone Jesen/Zima
Spol Žene
Ukras Сращенный
Sastav materijala Akril
Debljina Standardni
Podrijetlo Kontinentalna Kina