1pc Solarne Energije Bljeskalica Led Svjetlo za Kotač Automobila Svjetlo Glave Lampe Gume Gume Kapica Ventila Lampe

58.80 kn 37.06 kn

  • Oznake: svjetlo gume
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a57764

Opis

Karakteristike:

1. Solarna energija automatski se puni, u proizvodu se koriste visokoučinkovite solarne ćelije.

2. Ugrađena litij baterija u proizvod koristi litij baterija velikog kapaciteta, bez efekta memorije, duži vijek trajanja.

3. Сверхвысокая svjetlinu, u proizvod koristi super svijetle led sa čipom, a noćnu vožnju ima širok upozorenje i dekorativni efekt.

4. Inteligentna funkcija otvaranja, proizvod je opremljen sustavom za upravljanje rasvjetom i микровибрацией, koja se automatski uključuje pri vožnji noću.

5. Pametna funkcija za isključivanje, proizvod se koristi single-chip računar, postoji kašnjenje za zatvaranje sustava, i ona se automatski zatvara nakon 30 sekundi za parkiranje ili nepomičnu stanja vozila.

6. Usvajanje ekološki nove energetske tehnologije solarnog sustava automatskog punjenja, заряжающейся kroz uv zrake tijekom dana.Ovaj proizvod ima svoju светочувствительную sustav koji se automatski puni u toku dana, i svjetlo ne radi u toku dana (osim kišnih ili oblačne dana).Sustav automatski prepoznaje svjetlo u večernjim satima te se automatski aktivira kada se otkrije nedovoljna pokrivenost.Nema potrebe za spajanje na originalni komplet za napajanje.Možete ga koristiti oko četrdeset pet sati, kada je potpuno napunjena.

7. Ovaj ukrasni svijećnjak kotača je univerzalni tip, i većina modela na tržištu, mogu biti instalirani bez skidanja kotača.Proces instalacije ne traje i pet minuta, i da proizvod može biti instaliran u sebi.U priručniku postoje detaljne nacrte za instalaciju i upute koje trebate razumjeti na prvi pogled!

8. Značaj istraživanja i razvoja ovog proizvoda je definirana kao: pokazatelj sigurnosti vožnje i upozoravajuće svjetlo.Na primjer, noć, kiša, led, snijeg i mutno dana mogu obavljati funkciju opomene i upozorenja, čineći vožnju automobila sigurniji u uvjetima lošeg vremena.

Tehničke karakteristike:

Materijal: PC

Boja: Kao što je prikazano na slikama

Primjenjivi model: univerzalni tip

Upute za instalaciju:

1. S pomoću malog odvijača s utorima uklonite originalni glavčine kotača.

2. Pomoću штангенциркуля ili uobičajenog mjernog instrumenta izmjerite promjer noge originalnog automobila.

3. Pomoću odvijača olabavite vijak za instalaciju promjera pin proizvoda.

4. Podesite željeni promjer u skladu s izvornom izmjerenih promjera noge kartice.Četiri nožice je potrebno regulirati istovremeno, centar za četiri noge proizvoda ostao je simetrično.Nakon završetka podešavanja zategnite vijak.

5. Koristite штангенциркуль ili konvencionalni mjerni instrument za mjerenje visine noge originalnog automobila.

6. Umetnite instalacijski kopča u skladu s prvobitno izmjerene visine noge kartice, i četiri instalacijske kopče će zadržati istu visinu.

7. Blokadna igla pričvršćena s unutarnje strane četiri noge na sredini dviju nogu, kako bi se osigurala fleksibilnost stopala.

8. Stavite proizvod u prvobitno auto položaj kotača.

9. Прикройте lampu, pritisnite i držite prekidač u roku od 3 sekunde da biste uključili uređaj, a cijela instalacija je završena.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip elementa Atmosferske Lampa
Naziv ШИДВДЖ
Certifikacija Nema
Podrijetlo Kontinentalna Kina