7XINbox 7,6 V 39Wh 5107 mah/5320 mah R13B02W R13B01W Original Baterija za laptop Xiaomi Mi Air 13,3 "Tablet pc serije R13B02W R13B01W

285.21 kn 270.98 kn

  • Oznake: xiaomi laptop air 2, xiaomi mibook pad, baterija m5y1k 40wh, baterija chuwi hipad, mi podesan za nošenje zrak, mi notebook air 125 silikon, originalna baterija r13b02w, divovski baterije za laptop, baterija xiaomi mi td lte, popravak laptop baterije
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a57971

Opis

7XINbox 7,6 V 39Wh 5107 mah/5320 mah Original Baterija za laptop R13B02W R13B01W za Xiaomi Mi Air 13,3 "Tableta serije R13B02W R13B01W

★ Vrlo važno!

Ako morate otkazati rezervaciju nakon uplate, molimo vas, obavijestite nas o tome i prije nego što smo poslati ga poštom (u roku od 12 sati).Nakon što je pošiljka poslana 24 sata, kako ne može biti poništena.Nakon što je slanje paketa, čak i ako je rezervacija otkazana, će se naplaćivati naknada za prijevoz.

Što se tiče transporta: molimo popunite adresu detaljno i točno navesti broj kuće, inače upućivanje može biti vraćen!Kuriri ponekad se stavlja upućivanje u express-kutije, molim vas, ne zaboravite ih izvaditi na vrijeme.

Rok za isporuku svih paketa je 60 dana.Molimo vas, ne podižite bilo koji spor u roku od 60 dana.Ako niste primili paket, molimo vas, javite mi, molim vas, ostavite mi poruku i ja ću provjeriti lokacija uputili što je prije moguće.hvala na suradnji!

Opis:

Tip baterije: Li-ion

Napon: 7,6 U

Kapacitet: 5107 mah/5320 mah

(Obje kapaciteta dolaze nasumično, i ove kapacitet ne uzima)

Boja: Crna

Vrsta proizvoda: Smjenski baterija (potpuno nova)

Stanje: Novo u sigurnom pakiranju

Garancija: 1 godina jamstva!

Zamijeniti kod:Vidjeti opis

Upućivanje uključuje: 1 * Baterija

Kompatibilne i univerzalni model baterije:

R13B02W

R13B01W

Korisna model laptopa: (Koristite "Ctrl" + "F" za brzo pretraživanje vašeg modela)

Za Xiaomi Mi Air 13,3 "Serije,

100% kompatibilan s verzijom otiska prsta,

R13B02W (7,6 U 5320 mah / 39 Wh) na 100% u potpunosti

kompatibilan s R13B01W (7,6 U 5107 mah/39 Wh)

1. Računalo ima mnoge vrste serija.Ista serija ima različite stilove i različite oblike baterije.Dakle, molim da pažljivo provjerite prije kupnje.Ako kupite pogrešnu bateriju po vlastitom izboru, odgovornost snosi kupac.

2. Molimo vas, izvadite glavnu bateriju ili otvorite stražnji poklopac računala prije naručivanja i provjerite model baterije, oblik ili položaj rupe za vijak.

Ako niste sigurni koji model, možete napraviti sliku originalne baterije u visokoj rezoluciji i pošaljite nam.Pomoći ćemo vam odrediti model.

Ako model nije potvrđena, ne možemo preuzeti odgovornost za bilo kakve sporove, uzrokovane kupnje nepravilnog modela.

OBAVIJEST:

Trebate stručnu tehnologija, kako bi zamijenili ugrađene u računalo bateriju.Preporučujemo vam da se obratite u servis i popravak računala da biste ga instalirali.

Kada ste dobili baterija, molimo vas, pokušajte kalibrirati novu bateriju.

Prvi put možete puniti novu bateriju u roku od 6-12 sati, a zatim ispraznite ga do 5-10%. Molimo vas, ponovite postupak 2-3 puta!

Uz stalnu nadogradnju i ponavljanje stare i nove verzije baterija, 1. napon nasumično mijenja se u skladu s tvornički postavkama.To nije fiksni napon.Ako snaga je ista i model je sličan, nema problema.

2. neki predlošci će biti neznatno razlikuju, da se ne može koristiti kao dokaz za utvrđivanje istinitost i neistinitost.Broj proizvodne serije i bar kod na bateriji - to nije kodovi za zaštitu od krivotvorenja, a šifre robe cirkulacije.Oni se koriste za upravljanje zalihama i skladištenja i ne mogu se koristiti kao dokaz autentičnosti.Molimo vas da ne koristite ovaj izgovor za eventualne sporove.

3. Potpuno novi i originalni kvalitetne baterije za laptop koji se prodaju u toj trgovini, nije zajamčeno da će biti isti kao i vaš original bateriju, zbog mjesto porijekla, datum proizvodnje proizvođača, stranke ili kapaciteta, ali su zasigurno biti originalnim i kvalitetnim baterijama.Mnogi ljudi misle da je izvorna kvaliteta mora biti isti kao i originalni.Ova točka gledišta očito nije u redu.Isti baterija za prijenosno računalo može biti izrađen nekoliko литейными tvornica.Izgled i vrijeme uporabe svake tvornice će se razlikovati u različitim stupnjevima.

4. Iz raznih razloga, kao što je vlastiti sustav prijenosnog računala, starost opreme, svjetlinu zaslona i tako dalje, vrijeme čekanja će se razlikovati.

Za točno određivanje vremena rada u stanju čekanja možete preuzeti profesionalni softver za testiranje baterije laptopa.

Izračunat je na temelju prosječne iscjedak laptop kapacitetom od 10.000 Megavata na sat, teorijske vrijeme čekanja 3000 mah je oko 3-5 sati.

5. Svaka baterija bere ručno, a na kućištu neminovno ostaju tragovi prstiju.Ako naiđete na bilo kakve tragove na kućištu baterije koje ste dobili, možete probati obrišite ga krpom, i to neće utjecati na korištenje baterije.Ako ste perfekcionist, trebate pažljivo izdati svoj nalog.

Posebna napomena:

Molimo, imajte na umu da baterija se isporučuje zajedno s malim alatom.To je dar, a ne predmet za prodaju.Ponekad ga nema na lageru.Ako ga ima u skladištu, ja ću staviti ga u utor.Ako kupac ne dobije ga, molim vas, ne otvarajte spor po volji.Ako ne možete prihvatiti ga, molim vas, nemojte rezervirajte.

Program aktiviranja baterije:

Kada se uređaj puni bateriju po prvi put, zbog raznih stresova i nestabilne struje uređaj će prestati puniti baterije kada je baterija napunjena do pola (ponekad i više, ponekad manje).Ako se to dogodi, ne brinite, samo izvadite bateriju iz uređaja ponovno instalirajte i napunite.Za nove baterije koja se puni prvi put, možda će biti potrebno nekoliko iteracija.Molimo vas, budite sigurni, da.To je u redu.

Naši

Anonymous

Kao što je već spomenuto, nema alata nije predviđeno.

Anonymous

Sve se uklapa, vrlo kvalitetno isporučena, odličan prodavač. Preporučujem.

Dodaj recenziju

Više informacija

Napon baterije 7,6 U
Kompatibilan Brand XIAOMI
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Pakiranje DA
Naziv 7XINbox
Vrsta Li-ion
Broj modela r13b02w
Certifikacija ce, RoHS