Besplatna dostava Petokraka zvijezda kuhanje alate za fondan DIY kolač silikonski kalup čokolade prašak za ukras bombona Smole obrt

17.41 kn

  • Oznake: čokolade za pečenje, alati za помадки, Silikonska forma, Oblik za tortu, tvrdi bomboni, zvjezdani oblik, Pan, silikonska forma za igre craps za tar.
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a58056

Opis

Opis proizvoda Materijal: hrana silikon Upućivanje uključuje: obrazac za čokoladu Napomena: Radna temperatura: približno od-40 ° C do + 220 ° C Potpuno novi i kvalitetan Blag i jednostavan za korištenje, praktičan i моющийся (samo ručno pranje) Alati za ukrašavanje torte za stvaranje lijepe uzoraka kvalitetan i jednostavan je za korištenje i čišćenje Boja: nasumično

veličina obrasca: 10,8x10,8x0,6 cm NAPOMENA :

1. Šaljemo pošiljke kroz avio-polazak Pošte Kine/e Packet, ako besplatna dostava.

2. Ako ste rezervirali mnogo različitih vrsta, iako kurirske tvrtke, kao što su DHL, FedEx, troškovi isporuke neće u potpunosti (bi trebao biti jeftiniji).Možete nas kontaktirati da se prilagodi konačnu cijenu dostave prije plaćanja.

3. Boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati, na zaslonu vašeg računala, jer monitor nije kalibriran sa me.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta Alati za Tortu
Lice Ekološki prihvatljiv
Naziv Ипиано
Materijal Silikon
Непристойная slika No
Seksualno potiču na razmišljanje No
Certifikacija CE / EZ, FDA, EEZ, LFGB, SGS
Tip alata za Tortu Kalup