Ružičasto Perje Krila Crtani Djevojka Naljepnica Na Zid Tapete, Vodootporan Umjetničkih Slika Naljepnica DIY Dječje Dječja Soba Dnevni boravak Suvremeni Ukras

112.55 kn 74.26 kn

  • Oznake: naljepnice za zidove dječje sobe gira, naljepnica na zidu ariel, dekoracija za dječju sobu za djevojke, koreja roza tapete, 3d val uzorak tapeta, 3d freska udaljiti desktop, banner cvjetni zid, zidne tapete od čelika, proizvodnja naljepnica na zidu četvrta djevojka, pozadina životinje djeca
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a58446

Opis

Tehničke karakteristike:

1. Roza olovka i djevojka 2. 100% potpuno novo stanje 3. Materijal: papir od PVC-a 4. Molimo pogledajte na sliku za dobivanje primljene veličine i gotovog veličine. 5. Jednostavan za korištenje, za višekratnu upotrebu i udaljiti naljepnice za zid. 6. Zaštita okoliša, vodootporna, odvojiva, samoljepivi 7. Pakiranje uključuje: 1 komplet zidnih naljepnica.

NAPOMENA:

1. Molim vas, dopustite malo odstupanje izmjerenih podataka.

2. Što se tiče svjetlosnih efekata, boja objekata može malo razlikovati od slike.

3. Veličina slike je naveden samo kao referenca, molimo naručite u skladu sa stvarnim dimenzijama.Kupnja dva će dati najbolji učinak.

Napomena:

1. Ako ste наклеиваете na površinu staklene ili keramičke pločice, jer joj je materijal relativno gladak, prije nego je bolje osušiti površinu čistom krpom kako bi ga bilo lakše držati i bolje je dobiveno stana učinak.

2. Na nekim naljepnica s većim uzorkom nakon расплющивания može pojaviti nekoliko mjehurića.U to vrijeme možete koristiti strugač za uklanjanje mjehurića ili koristite vrh igle, da bi se probio i avion mali mjehurići, što neće utjecati na ukupni učinak ljepljenja.

3. Ako оклеенная zid mokri, stara ili samo da oslikana nove boje, naljepnice za zid se mogu automatski spadati nakon lijepljenja ili zid отклеится.Možete osušiti zid vrućim zrakom pomoću kompresora ili zalijepiti ga, nakon toga, kao što je boja nestane na neko vrijeme, ali učinak može biti drugačiji, pa vas molimo, pažljivo odaberite mjesto lijepljenja.

4. Ako je zid zalijepljen na krivom mjestu, možete uz pomoć oštrice noža odignite kut zida i suza, a zatim dodati opet.Ovaj proizvod se može ponovno koristiti u normalnim uvjetima, ako on ne puca.

5. Veličina izgled proizvoda serije DIY mala.Možete dati punu igrati za neograničenu kreativnost, slobodno kombinirati i organizirati oblika i položaja.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tema Uzorak
naljepnice na pločice naljepnice za zid za dječje sobe
Specifikacija Single-piece Package
naljepnica na zidu scenografija , stanište
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Klasifikacija Naljepnice za prozore
Klasifikacija 3 Naljepnice za namještaj
Klasifikacija 1 Naljepnice za zid
пегатины uređenje dnevnog boravka
Klasifikacija 2 Za pločice
Uzorak Male Naljepnica Na Zidu
Skripte Zid
Materijal PVC
zidno slikarstvo naljepnice Naljepnice muraux
Sadržaj Creative naljepnica za cure ili naljepnica s perjem
Stil Moderan stil
Scenariji primjene proizvoda Dnevni boravak Spavaća soba Dječji vrtić Dječja soba...
naljepnice za zid vinilos decorativos para paredes
Kućni dekor adesivo de parede