Višenamjenski stalak priključne stanice za Nintendo Switch OLED / Switch za skladištenje kontrolera Joy Pro i Kontra Ball Plus

285.57 kn 199.89 kn

  • Oznake: višenamjenski stalak priključne stanice
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a58497

Opis

Lice:

【Kompatibilnost s konzolama Switch OLED i switch】: Nedavno obnovljeni organizator za punjenje i skladištenje za Nintendo Switch pogodan za priključnu stanicu switch OLED i konzole switch.Organizator za nintendo switch kombinira brzo punjenje i moćne opcije za pohranu podataka.

【Led indikator punjenja】: Svjetlosni pokazivač organizer za pohranu Nintendo Switch jasno pokazuje status punjenja.Pri punjenju Joy con, Pro controller i poke loptu pokazivač punjenja uključeno crveno svjetlo; kada su potpuno napunjena, led svijetli zeleno.Neka vas lako naučiti o stanju punjenja.

【Brzo punjenje】: priključne stanice za punjač za Nintendo Switch može puniti i pohraniti 2 olovke Pro ili 2 Poke Lopte + 4 olovke Joycon istovremeno u roku od dva sata. savjeti: Kada vam je potrebno puniti 2 olovke pro i 4 olovke joycon istovremeno, molimo vas da koristite punjenje 5V 1.8 A kabel u našoj ambalaži.

【Snažan trezor】: osim uređaja za punjenje i kumulativnog dio organizer za pohranu Nintendo Switch, postolje-organizator može primiti 2 kontroler Switch Pro i 1 igraću konzolu Switch / Switch OLED, kao i 15 kutije s igrom karticama i 12 igraće karte.Pribor switch omogućuju vam da brzo pronađete željenu igru kartu.

【Sigurno i štedi prostor】: Postolje-organizator za prekidač ima ugrađenu intelektualnog čip sa zaštitom od strane prekomjerno ili kratkog spoja, niska potrošnja energije u stanju čekanja, энергосбережением i zaštitom okoliša.Toranj za pohranu prekidača koristi trodimenzionalni pohranu, koji zauzima manje prostora i čuva vaše gaming zonu u čistoći i redu.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Lik 1 Za Nintendo switch oled
Kompatibilna model Nintendo Prekidač Za Nintendo, Nintendo Prekidač OLED
Kompatibilan marka/Model Nintendo
Lice Za pribor NIntendo Switch
Naziv Упингзи