Nove Kovanice S Rabbit Lijepo Vrijednost 2023 Kineski Zec Collectible Kovanice Zec Nezaboravan Suvenir Kovanica Za Dom

31.79 kn 15.89 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a59386

Opis

Opis:

Zlatnik Zodijaka izrađen od visoko-kvalitetne željeznog materijala, pa ona je čvrsta, glatka, otporna na hrđu i čvrst.Možete ga koristiti za uređenje kineski rođendanske poklone, благословляющих suvenira, kolekcionarstvo i bankarskih prigodni pokloni.

Specifikacija:

Naziv: Novac Zeca 2023 godine

Materijal kovanice: Željezo (premaz)

Dostupne boje: zlatna, srebrna

Dimenzije (približno): promjer 40 mm/1,57 inča, debljina 3 mm/0,12 inča

Pakiranje list:

Novčić Zeca 1pcs* 2023

Napomene:

1. Zbog različitih efekata prikaza i rasvjete stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja, molimo vas, dozvoliti odstupanje mjerenja na 1-3 vidi

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Pokažite rafiniranih detalja: Budući da naš novac s zodijački fuži s naznakom s tradicionalnim kineskim kulturnim elementima, kao što su zečevi, povoljne oblaka, znakove zodijaka i tako dalje, Ona može ostaviti jedinstveno sjećanje o novoj godini.

2. Символизируйте sreća i zdravlje: Božićno novčić s rabbit ima veliko značenje.On simbolizira koristan, sreća, zdravlje, prosperitet i mir.

3. Izgledaju kao pravi zlatnika: Izrađen od visoko-kvalitetne željeznog materijala, naša zlatnik Zodijaka čvrsta, glatka, otporna na hrđu i čvrst.To izgleda kao pravi zlatnika.

4. Za obitelj i prijatelje: Božićno novčić zeca se može koristiti i kao odličan poklon.Možete dati ga svojoj porodici, ženi, mužu, prijateljima, prijateljicama, kolegama i rodbini.

5. Применимый scenarij: Novac zeca 2023 godine može se koristiti za kineske rođendanske darove, darove na blagoslov, kolekcionarstvo, bankarskih prigodni pokloni, pokloni u Godini tigra i tako Dalje

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Metalne
Inženjering Pokrivena premazom
Stil Moderan stil
Godine 2000-Danas
Regionalna posebnost Kina
Tema Ljubimac