Kreativni Silikon Kocka Leda, Prehrambenoj Mekan Silikon, Ekološki, Bez Bisfenola A, Koristan Home Pretinac Za Kocke Leda, Ledomat

30.77 kn 22.47 kn

  • Oznake: proizvođač sladoleda, silikonska forma za kocke leda s poklopcem, kutija, led
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a59403

Opis

Karakteristike:

ООТДТИ

High-end silikon: koristite naš kvalitetan ladicu, tako da je lako pripremiti kockice leda!Ove kocke leda jednostavan za korištenje, praktičan i svestran.

Jednostavnost korištenja: sve što trebate učiniti je uživati u svježem ledom, - to je dodavanje vode u posudu za led, a zatim ga stavite u hladnjak.Kroz nekoliko sati skinite poklopac s plastičnih polica za led i jednostavno kliknite na njega da biste uklonili led.

Trajnost: naš polica za led s poklopcem izrađen od сверхтолстого plastike koja podnosi ekstremno niske temperature.Polica za led je vrlo fleksibilan, što omogućuje lakše i brže dobiti led.

Штабелируемая dizajn: ti posude za led su opremljeni praktičnim poklopcem koji omogućuju staviti ih u hladnjak i uštedjeti puno prostora.Poklopac također može spriječiti odabir mirisa i okusa iz hladnjaka zbog vode, tako da možete uživati u čistom ledom.

Koristite ovo na svoj način: naša posuda za led vrlo je pogodan za izradu prozirnog leda, ali može se koristiti za pripremu voćnog sladoleda, pudinga, žele i mnogih drugih ljetnih delicija.Oni su prehrambeni, ne sadrže BPA i može se oprati u perilici posuđa.

Tehničke karakteristike:

Materijal: Silikon

Težina: 85 g

Veličina: 24x11,5x3 cm/9,44x4,52x1,18 cm

Boja: Roza/Plava/Zelena

Paket uključuje:

1x Ladica Za Kocke Leda

Napomena:

1. Molim vas, dopustite pogreške u 1-2 cm od-za ručno mjerenje, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Silikon
Broj modela 55KF8YY105077
Tip Alata za Sladoled Kupka sa sladoledom
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Alati za izradu Sladoleda