Vibrirajuće Spinners s Oštricom Цельнометаллические Тонущие Vibro Ribolov Mamac 17 g 27 g, Umjetne Ribolov Wobblers za Šarana

33.66 kn 24.27 kn

  • Oznake: jig 2019 vib, svjećice vxuh22, branik dji spark, удочка 28g 60, jig-glave x shad, jig par čepa, mala 28-граммовые pikado, отсыревание svjećica, metalne žlice 28 g, krilna 28g za ribolov
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a59803

Opis

Opis ove vrste ribarskoj mamac:

Tijelo stan, bez greben, velik dio potopljeni, potpuno plutajući mamac, uglavnom se koristi u srednjim i nižim slojevima, privlači змееголова, soma i brancina.Specifična težina je relativno velik, podrhtavanje lijevo i desno velike, a frekvencija prilikom povlačenja visoka.

Ova vrsta umjetne mamce, zove VIB, karakterizira činjenica da je ribič укладывает liniju, koja može stvoriti vibrira stil plivanja pod vodom za privlačenje predatora.VIB - to погружная umjetna mamac, koji se može koristiti za lov ribe u cijelom sloju vode.Konvencionalne metode rada uključuju jedinstvene наматывание na brzinu i skakanje odozdo.Tehničke karakteristike: Trgovačko ime: Runature Dužina i težina: 60 mm/17 g 75 mm/27 g Boja: 7 boja na izbor.Sve fotografije su izrađene od stvarnih proizvoda, jer rasvjeta i piksela kamera različiti, može biti mala razlika u boji.Kuke: 2 akutnih i trajnih kuka VMC Oči: 3D oči Odličan dizajn, lijepe boje, realne akcije prilikom jedrenja u vodi, atraktivniji za ribe!O slanju

Sva roba će biti poslana u roku od 48 sati nakon što izvršite uplatu.Molimo vas da pažljivo provjerite svoju adresu, potreban je detaljan adresa, uključujući naziv grada, broj ulice i poštanski broj i telefon.

Vrijeme isporuke se razlikuje u zavisnosti od zemlje i načina isporuke.Obično upućivanje može biti isporučena u roku od 30 radnih dana.Ako imate kakve prijedloge, molim vas, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate prije slanja, željeli smo učiniti sve što je moguće da vas zadovoljiti.

Ako niste primili paket u roku od 45 radnih dana, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Sigurni smo da ćemo biti u mogućnosti riješiti ovaj problem na najbolji način.

Carine i dažbine će biti poduzete od strane kupca, kao i samo oni će biti pozvani u zemlji uvoza.

O Povratku i upit

Mi pružamo našim klijentima uslugu povrat robe bez objašnjenja.Molimo vas, sačuvajte originalnu ambalažu i ne ustručavajte se kontaktirati nas ako niste zadovoljni našim proizvodima.

Broj za praćenje potreban je nakon što pošaljete paket natrag nama.Mi smo u potpunosti povrat novca nakon dobivanja vratio uputili, jer nam treba potvrditi da je roba potpuno nove.

Troškovi dostave će biti preuzet kod nas, ako se roba ne odgovara opisu.Zbog kupca, na primjer, nepravilnog naloga, odabir pogrešne boje ili veličine, ne morate više, poštarina za povrat moraju biti plaćeni od strane kupca.

O povratne informacije

Kao prodavatelj, čiji cilj je pružiti našim klijentima najbolje moguće iskustvo kupovine, vaša podrška bit će za nas veliki poticaj.Ako ste zadovoljni našim proizvodima i usluge kupcima, molimo vas da ostavite nam neke povratne informacije od 5 zvjezdica.Osim toga, bit će vam jako zahvalan, ako ste u mogućnosti da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar, ako niste zadovoljni našim proizvodima, mi ćemo učiniti sve što je moguće, za rješavanje problema.

O Službi prodaje

Možete nas kontaktirati putem TradeMessenger i e-mail, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.Imamo stručni tim za usluge nakon prodaje, molim vas, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih zahtjeva i pitanja.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta Umjetna Mamac, Metalne vibrantne ribolov mamac mamac
Korištenje ribolov smuđa, šaran, shadow ribolov itd.
post Rijeka, Rezervoar Ribnjak, Ribolov na Oceanu Brod, protok, Ribolov Na Ocean Plaži, JEZERO, Ribolov na Prekooceanska Stijenama, Kolaps Morskih Stijena
Dužina 60mm 75mm fish bait
Naziv рунатура
Težina 17g 27g
Broj modela spark medalja-II Metalne Вибрирующая Riblja Mamac
Podrijetlo Kontinentalna Kina