Jastučić za спринклеров za 2-3 igre vode djecu mat igre strmom ljeta раздувная vode igračka za vrt задворк na otvorenom

159.87 kn 107.13 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a60884

Opis

[Cool Summer Down] dostupni su 2 stila: lubenica (promjer 67 cm) i jagode (69 x 57,5 cm).U njemu ima dovoljno prostora za igru 2-3 djece, što će vam omogućiti i djeci dobar provod u toplom vremenu i zadržati hladnoću ovog ljeta.

[Jednostavnost postavke] možete priključiti vodeni igra mat na cijevi i podesite tlak vode, smanjiti ili povećati visinu разбрызгивателя.Lako je zbrojiti u jedan mali, kada vam je potrebno nešto припрятать.

[Dizajn jagode / lubenice] Mat za prskanje prihvaća izvornom obliku hrane za izgradnju igrališta za prskanje vode nepravilnog oblika.Jesti jagode/lubenica, osjetiti okus godina obrok.

[Vrhunske materijale od PVC-a] Blatobrane je izrađen od izdržljivog, ne-toksičan, стойкого na pritisak PVC-materijala.Zbog poboljšane tehnologije veze šavova šavova dobro naliježu jedna na drugu, što omogućuje izbjegavanje ogrebotina na koži.

[Široku primjenu] Inflatable igračka za vodu - dobar poklon za rođendan / Božić / Halloween / blagdane za svoju djecu.Pogodno za obiteljske kuće, u vrtovima, dvorištima leđa, plažama i bazenima.

Naziv proizvoda: jastučić za брызга jagode

Materijal: PVC

Boja: Crvena

Stil (po želji): Jagoda / Арбузный

Odgovarajući dob: za djecu iznad 3 godine

Veličina клубничного podnoj: 69 x 57,5 cm

Promjer арбузной jastuci: 67 cm

Napomena:

1. Kada koristite raspršivač vode надувайте ga u roku od 15 minuta za sigurnost, a zatim koristite.Ne koristite ga, ako je on teče ili je oštećen.U procesu korištenja, ako postoji bilo kakva oštećenja, molimo vas da se pravovremeno obratite se službi za podršku korisnicima da se vrati robu na vrijeme.

2. Prije uporabe raspršivača vode, molim vas, uklonite oštre predmete i druge predmete, kako bi izbjegli nepotrebne gubitke uzrokovane oštećenjem proizvoda.

3. Kada koristite raspršivač vode, molim vas, obratite pozornost na djecu.

4. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

5. Molimo, imajte na malu razliku u veličini, zbog različitih mjerenja ručno.Hvala vam na razumijevanju.

1 x Разбрызгиватель za jagode /Lubenice

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela Voda Igra Mat
Materijal PVC
Certifikacija Nema
Naziv Морима
Dizajn Veliki Vanjski Napuhavanje Odmor
Vrsta Drugo
Preporučena dob 4-6y