5 Kanala Poput Šalice Za Ispune Boje, Silikonski Separatore Za Ispune Boje re-slikarstva Alati Za Akrilne Boje Tekućina, 2 kom

113.06 kn 72.39 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a60949

Opis

VIŠEKANALNI poput čaše za ispune boje imaju dizajn sa 5 programima za odvajanje boja, možete koristiti mnogo različitih boja istovremeno za više kreativnosti u radovima, odličan pomoćnik za početnike umjetnika-amatera, mladih umjetnika i djece.

ERGONOMSKI DIZAJN - posuda za miješanje ima dugu i заостренное rupu, što olakšava i poboljšava točnost ispune, zakrivljena konstrukcija osigurava dovoljno hvatanje. s ovog šalicu za boje je vaš posao će obavljati lakše.

MEKANI MATERIJAL - Ova čaša za ispune boje izrađena od kvalitetnog silikona, nju nije lako razbiti i deformirati, ona je čvrst i reusable, izdržljiv i lagan, lako se čisti i koristiti.Kako skratiti vrijeme sušenja, molimo vas, odmah nakon uporabe isperite toplom vodom.

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA - Ova posuda za miješanje jednostavan za korištenje, jednostavno dodajte пропиленовую boje izmjenjuju se u odvojene kanale, kako bi dobili željenu boju, i koristite split zdjelu, kako je lako stvoriti svoj vlastiti umjetnički stil.

ŠIROKU PRIMJENU - Ova silikonska mlaznica pogodan ne samo za miješanje akrilnih boja, ali i za lije smola ispune prstena zelenila i mnoge druge tehnike флюид-arta.

Materijal: Silikagel

boja: Bijela / Plava

Sadržaj pakiranja:

Odvojeni Šalice od 2 * 5 kanala

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta ulijte re-slikarstva pribor
Materijal Silikagel
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv Акасис