Svjetlosni mač WANARICO Xenopixel Luke za Skywalker RGB Glatko Klizanje Laserskog Mača promjera 1 inch Zvučne fontove i boje promjena

1 436.01 kn 1 005.23 kn

  • Oznake: ванарико ксенопиксель svjetlosni mač krovnog prozora, неопиксель, Laserski, svjetlosni mač Grotlo Skywalker, svjetlosni mač, дамиенсаберы
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a60950

Opis

Glatka oscilacija RGB

Svjetlosni mač FX duel, svjetlosni mač sa zamjenu metalnom ručkom RGB 15 boja, sa 17 seta zvučnih efekata, svjetlosni mač FX duel, led svjetlosni mač u boji metala aluminij ručka, punjiva svjetlosni mač USB

[Visoko kvalitetni materijal] -Metalna ručka окислена, a ručka je sjajna i osjetljiva.Oštrica je proizveden od ekološki čistog polikarbonat materijala s visokim transparentnost i trajnost.To može oponašati zvuk u filmu, omogućujući vam da uživate s uzbuđenja od borbe.Kada izvodite razne borbe i tuče, bit će издаваться različite zvukove.

[Karakteristike] -Svjetlosni mač RGB profil plamen, beskonačan promjenom boje i tako Dalje, I može emitirati 15 različitih boja po vašem izboru, koji se mogu primijeniti na različite zabavne scene.I može stvarati 17 vrsta zvukova, možete odabrati različite zvukove u skladu s različitim scenama i ponuditi vam razne zabavne efekte!

[USB kabel za punjenje svjetlosni mač] -ugrađena punjiva litij baterija svjetlosnog mača, USB kabel za punjenje.Ulazna snaga iznosi 5 U/ 1 A, pa puniti svjetlosni mač može bilo koji uređaj koji može izdati istu snaga, da je i USB port.Punjenje je vrlo zgodan.

[Važećim scene] -RGB svjetlosni mač je vrlo pogodna za dobar provod, bavljenje sportom na otvorenom, obiteljske zabave, kampiranje na otvorenom, razne boje i zvukovi mogu donijeti razne zabavne efekte.Realan učinak flash-bitka, može ostvariti realnu dvoboj na svjetlosnim mačevima.Osjetljiva раскачивающиеся i грохочущие zvukovi slični na pravi svjetlosni mačevi, idealan poklon!

[Jamstveni servis i obveze]-pružamo 30-dnevnu bezuvjetnu 100% novac leđa garancija, molimo vas, budite sigurni u kupovinu.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas.Ili navratite u naš dućan da kupi više stilova svjetlosnih mačeva.

Karakteristike proizvoda

Parametar

Vrijeme punjenja: 2-3 sata

Napon punjenja: 5 (maksimalna)

Materijal: aluminijska legura, high-end PC

Baterija: 18650, 3,7 U

Grupa rasvjete: 3-12 W

Način rada

1. Uključivanje napajanja: jedan pritisak na gumb prebacivanje jednom za prijelaz u stanje čekanja, jedan pritisak gumba za napajanje ponovno uključivanje

2. Isključivanje: pritisnite i držite gumb prekidača u roku od 5 sekundi, kako biste isključili, prešli u stanje čekanja i automatski će se isključiti nakon 60 sekundi

3. Stanje vlasništva mač: pritisnite i držite tipku za prebacivanje u roku od 1 sekunde da biste uključili režim vlasništva mačem.

4. Odabir boje osvjetljenja: dva puta brzo kliknite gumb prebacivanje, za promjenu boje rasvjete

5. Odabir načina: ① Brzo pritisnite gumb za prebacivanje 3 puta, da biste prešli u način glatke promjene boje;

② Pritisnite gumb prebacivanje još 3 puta, da biste prešli u način rada automatske promjene boja

③ Pritisnite gumb za napajanje još 3 puta da se prebaci u plamenu, i indikator i dalje trepće

6. Izbor zvučnog efekta: U stanju čekanja, dvaput brzo pritisnite gumb prebacivanje, da se prebaci zvučni efekt

7. Podešavanje jačine zvuka: Pritisnite gumb za prebacivanje 3 puta u stanju čekanja, podesite glasnoću na 100%-60%-30% i ponovite ciklus po redu.

8. Isključite zvuk: onemogućene, brzo pritisnite gumb prekidača 4 puta da isključite zvuk (osim zvuka tipki).

Xenopixel Svjetlosni mač FX Дуэльный svjetlosni mač, Пиксельный, Пиксельный svjetlosni mač sa 26 efektima boot / zvučne efekte, Metal aluminijska ručka Led svjetlosni mač s gestama

【Visoko kvalitetni materijal】 -Metalna ručka окислена, ručka je sjajna i osjetljiva.Kućište noža je izrađena od ekološki čistog polikarbonata s visokom transparentnost i trajnost.To može oponašati zvuk u filmu, omogućujući vam da uživate s uzbuđenja bitke.Različite zvukove objavljuju, kada izvodite razne borbene tehnike i udaraca.

【Značajke proizvoda】-Proizvod razlikuje od tradicionalnog svjetlosnog mača, to je svjetlosni mač u пиксельном stilu.Dolazi s 26 podržavaju instalacijske efektima / zvučne efekte.Postoje i specijalne efekte, kao što su rainbow krug, šarene coli i šetnja na blendi.Svaki specijalni efekt stvara različite zvukove, a vi možete izabrati različite zvukove u skladu s različitim scenama, stvarajući različite vizualne efekte!Također možete podesiti BGM u skladu sa svojim osobnim željama!

【Premium zvuk】 - Premium пиксельный svjetlosni mač sa odličnim zvukom, pomoći zvukovima ljulja i pada. 18 specijalne efekte će dati vam novi vizualni praznik.

【USB kabel za punjenje svjetlosni mač】 - USB kabel za punjenje.Ulazna snaga iznosi 5 / 2 A (max), pa puniti svjetlosni mač može bilo koji uređaj koji može izdati istu snaga, da je i USB port.Punjenje je vrlo zgodan.

【Važećim scena】-RGB svjetlosni mač je vrlo pogodna za dobar provod, bavljenje sportom na otvorenom, obiteljske zabave, kampiranje na otvorenom, razne boje i zvukovi mogu donijeti razne zabavne efekte.Realne borbe efekti bljeskalice za realne borbe na svjetlosnim mačevima.Ovaj zvuk tresti i uvrede, kao kod ovog svjetlosnog mača će postati idealan poklon!

Naši

Anonymous

ODLIČNO!!!

Dodaj recenziju

Više informacija

CN Guangdong
Certifikacija CE
Materijal Metalne
Spol Unisex
Naziv ВАНАРИКО
Karakteristike Treperi
Preporučena dob 7-12y, 12+y, 18+, 14+y
Podrijetlo Kontinentalna Kina