Priručnik Silikon Dojenje Njega Jak Usisavanjem-Painkiller Молокоотсосы Za Hranjenje Bočicu Mlijeka Za Sisanje

25.43 kn 12.21 kn

  • Oznake: šalice s mlijekom ni, personalizirana šalica za mlijeko, šalica za хлюпающего mlijeka, vakuum usisni pokazivački uređaj, mliječna kup Sjeverne Irske, litreni šalica mlijeka, šalica za винифицирующего mlijeka, šalica kondenzirano mlijeko, moderan mliječna šalica, polaže mliječno staklo
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a61126

Opis

Karakteristike :

1. Potpuno silikon, čvrsta, bez garancije na bilo koji pribor, nema problema s lošim detaljima, lako se čisti, ne skriva mliječnu prljavštinu, lako umnožavati bakterije.

2. Kao opće materijala koji se koristi medicinski silikon, koji ne sadrži bisfenol A (BPA), высокотемпературный, anti-aging, lako se lomi, može biti стерилизован tako da je kipuće, sigurna i pouzdana.

3. Jedinstvena кремнеземная jedinstvena elastičnost, garantirano ujednačenost usisavanje pri negativnom pritisku, može efikasno podržati savijanje grudi, a ne deformiraju.

4. Vakuumska адсорбция, čine jedinstvenu cjelinu, jednostavno završi operaciju usisavanje, bez da je ponovno ne pritisnete.

5. Posebno u procesu čišćenja i dezinfekcije, da bolje odražavaju učinak integracije, jednostavnost, praktičnost, energije i zdravlja.

Materijal: Silikon

Veličina: 14,5*5,5 vidi

Upute: 1. prije сосанием osušiti toplim ručnikom grudi i masaže, kako bi stimulirala ареолу za sise potpuno se proširio;

2, молокоотсосам potrebna kipuće vode za dezinfekciju u roku od 3-5 minuta

3, отжимая bocu isključuju zrak

4, prednji kraj zvona se nalazi u izravnom kontaktu s grudima, i grudi odgovara negativnom pritisku,

5, opustite nožne prste, бутылочная prirodna opruga, potpuno адсорбционное akcija, nakon formiranja negativnog tlaka bez ponovnog pritiska za održavanje stanja negativnog tlaka može sisati majčino mlijeko.

Pažnja: 1. Moguće su manje razlike u boji zbog postavki vašeg monitora računala. 2. Zbog razlike u načinu mjerenja dozvoljeno odstupanje u iznosu od 1-3 cm (1 cm = 0,39 inča).Hvala vam za razumijevanje.

1. Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite svoj pozitivan komentar i 5 zvjezdica. i 5 zvjezdica za detaljne procjene vaše narudžbe.

2. Ako niste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan odgovor, ili napraviti detaljnu rang.Jamčimo da su 100% odlučili za vas bilo problema.

1. Vrijeme pripreme: nam je potrebno 2-3 radna dana da pripremite svoj nalog u skladu s našim brojnim narudžbama svaki dan.

2. Besplatna dostava širom svijeta

O carinskom carine

S obzirom na interese naših klijenata, mi smo prisiljeni poslati narudžbu poštom.Imajte na umu, međutim, da je carina su izvan naše kontrole, ne možemo jamčiti nedostatak poreznih prihoda i neće biti nikakvih poreznih prihoda.Ali, mi ćemo vam platiti za isporuku (ako se plaća) na vaš račun u roku od 24 sata.Iskreno se ispričavamo zbog neugodnosti koje to može izazvati.

Naš online shop je stvarno prodaje, na temelju njihove, vrhunski dizajn i dokazane pouzdanosti.Dakle, kvaliteta je zajamčena.Osim toga, imamo tim za kontrolu kvalitete, koji provjerava ispravnost rada naručenih vama proizvode prije pakiranja i slanja pomoći.Ali morate pažljivo potvrditi svoju haljinu veličine prije kupnje (mjerenje veličine biti će prikazan ispod svakog roba).

Pažnja: ne možemo prihvatiti razmjenu ili otkaz nakon što je vaša narudžba poslana.

Pri odsjaju problema potrebno je sljedeće:

* Broj narudžbe

*Broj artikla robe

* Slika je neispravna .

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi politike povratka, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas!

Ako niste 100% zadovoljni s kvalitetom svoga kupnju u trgovini, možete vratiti ili zamijeniti svoju robu u roku od 30 dana od datuma isporuke.

Upit: 1. Robe dobivene u roku od 30 dana od datuma isporuke. 2. Proizvodi dobiveni neiskorišten, neoštećena i u originalnoj ambalaži. 3. Trošak povratne dostave plaća kupac.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Karakteristike materijala Bez lateksa
Izvor napajanja Vodič za korisnike
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Mjesto podrijetla MADE IN CHINA
Materijal Silikagel
Jesu li baterije No
Raspon dobi Trudnice
Broj modela 880720