100 kom. Za maglu Maramice za Naočale, pre увлажненные Svjetla za Salvete za leće, Individualno zamotan Maramice za Naočale, Satovi

21.17 kn 10.40 kn

  • Oznake: maramice za odmagljivanje, pametni sat, za jednokratnu upotrebu sunčane naočale
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a61398

Opis

Informacije o proizvodu

Ime proizvoda: salvete za zaštitu od zamagljivanja leća

Sastav materijala: vanjski materijal - proizvodnja aluminijska folija, interni materijal - papir vlažnom snage.

Upute za uporabu: Разорвите pakiranje, proširite maramice i pažljivo obrišite objektiv u jednom smjeru.

Rok trajanja skladištenja: 2 godine

Područje primjene: Протирание svjetala površina svih vrsta naočala, leće, leće teleskopa i zaštitnih naočala, kao i ogledala u kupaonicama se nalaze i auto retrovizora.

Mjere opreza: Nakon otvaranja paketa, molimo koristite ga odmah; za leće ili zaslona s posebnim premazima, molimo vas posavjetujte se s proizvođačem potvrditi sigurnost prije upotrebe; onima koji su alergični na alkohol treba izbjegavati kontakt; držati na sobnoj temperaturi i držite dalje od vatre.

Korištenje je ovo

Разорвите pakiranje, izvadite vlažna ručnik i proširite ga.Prvo obrišite sve leću vlažne salvete, obrišite pjenu, pokriti papirnatim ručnikom u jednom smjeru i nježno ga obrišite.Tkanina će vratiti višak tekućine.Nakon 5-10 sekundi tekućina za odmagljivanje na njoj se može razviti potpuno osuši.

Napomena: ne koristite druge vlažne maramice za brisanje površine objektiva s противотуманным premazom i izbjegavajte pranje vodom, u suprotnom postojeći противотуманное poklopac objektiva ne uspije ili smanjiti efekt противотуманности.

* Zbog utjecaja osvjetljenja/съемочного opreme i monitora u boji stvarnog objekta može se razlikovati od slike, imajte na umu.

* Proizvodna stranka proizvoda razlikuje, ambalaža će biti drugačiji, molimo vas, pogledajte stvarni proizvod.Ako kupujete, predstavnik prihvaća ga.

Molimo, imajte na umu

Ako se odlučite za "ekonomske logistiku", vrijednost njezin prijevoz će biti vrlo niska, tako da ona omogućuje praćenje informacija o logistici samo na pola puta, a konačan informacije za praćenje pokazuje "zemlja odredišta dolaska" i ne pruža informacije "pretpostavka je prebačen na odgovarajući način". (Nakon toga, kao što je upućivanje će stići u svoju zemlju, možete zatražiti imam kontakt informacije logističke tvrtke i prevođenje)

Ako želite pratiti informacije o logistici tijekom cijelog putovanja, molimo vas da ne koristite "ekonomske logistiku" za prijevoz pošiljaka.Molimo, odaberite druge metode logistike.Oni pružaju puni praćenje logističke informacije, a transport se odvija brže i sigurnije.Preporučujem vam da koristite "A-cipele.com.hr Standard Shipping".

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Zaštitne folije za ekran
Naziv ЧЖУНТАОФИТ