Kineski Igre Skup Mahjong 144 Bijele Ugravirano Mini Pločice Za Obiteljsko Okupljanje Kineski Stil Igre Obiteljski Slobodno

122.23 kn 85.53 kn

  • Oznake: set za igru mahjong, Kineski Mahjong, mahjong, mahjong igre na ploči, obiteljske igre, mahjong pločice
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a61417

Opis

Označene stavke:

1、 Lako igrati: Tradicionalni kineski mahjong s nekoliko stilova igre, sastoji se od 144 pločica, uključujući točke, bambus, likova, vjetrovi, zmajeva, cvijeće, doba godine.Dajući vam dodatnu zabavu!

2. Prijenosni komplet: Ovaj mini-skup za mahjong kompaktan dimenzija, lako nositi sa sobom.Veličina spremnika za pohranu je oko 155x95x50 mm (6,1x3,7x1,96 cm), portable i ne zauzimaju previše prostora.

3. Suveniri za stranke: društvene igre za zabave, udoban za putovanja i igara, ili kolekcija prijatelja.Igra set za igru mahjong igre, sigurno će biti vrhunac svoje zurke.

4. Osjetljiva pločice: na pločicama su jasno urezani kao i arapski brojevi, tako i kineske znakove.Izrađen od debelog аминового materijala, što omogućava igračima da igraju u njega godinama.

5. Što dobivate: 144 pločice (uključujući 8 bonus pločica), 2 prazne pločice, 2 kocke.Sve pločice su pohranjene u spremniku za prtljagu.Molimo, imajte na male razlike u veličini zbog različitih mjerenja ručno.

Opis:

Zabavna igra za okupljanje obitelji i prijatelja, a također će puno zabave vašoj zabavi.Igra mahjong pomaže poboljšati sposobnosti strateškog razmišljanja i društveno sudjelovanje tijekom igre.To je zabavna igra koja poboljšava cjelokupno mentalno zdravlje!

Karakteristike:

1. Izrađen je od kvalitetne prehrane guste amina, izdržljivog materijala, koji omogućava igračima da igraju s njim godinama, ne brinući se o выцветании ili обесцвечивании.

2. Skup mahjong veličine putnik uključuje pločice s točkama, bambusa, Likovima, Vjetrovima, Zmajevi, bojama, povremeno godine.To je tradicionalna kineska kartaška igra koja će vam dati dodatni užitak.

3. Сверхмалые pločice su udobne za nošenje, kompaktni i изысканны.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Mini set za Mahjong

Materijal: Čvrsto amin

Veličina mahjong (pribl.): 20*14*10 mm (0.8*0.5*0.4 palac)

Dug veličina kutije (cca.): 155*95*50 mm (6.1*3.7*1.96 u)

Težina: oko 650 g

Pakiranje list:

144 pločice (uključujući i 8 bonus pločice) + 2 prazne pločice + 2 sice

Napomena:

Molimo, dopustite da male varijacije u veličini, zbog ručnog mjerenja, a rasvjeta na fotografiji može dovesti do отличию boje od stvarne.

Naši

Anonymous

Došao brzo! Kvaliteta je također dobro.

Dodaj recenziju

Više informacija

Certifikacija Nema
Broj modela Set za igru Kineski Mahjong
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Preporučena dob 18+, 12+y
Tema Zanimanje