Za Xbox Serije S Torbica Prometna Konzola Torba Za Pohranu Torbica Torbica Pribor za Igre Zaštitne Džepova za Pohranu

92.04 kn 62.56 kn

  • Oznake: žičano serija xbox, ljubičasta konzole za video-igre, xbox provjerava kovčeg, torbica za дудиста xbox, od torbica za xbox, bijele pribor za xbox, pribor za xbox jotica, pribor za gaming sobe, torba za xbox onee, žeton serije xbox
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a6204

Opis

Lice:

Torbica SHBC xbox, izrađene od tkanina Oxford i EVA materijala, visoke kvalitete i trajnosti, a pruža najbolju zaštitu Xbox konzola serije S.

Za Xbox series s kućište je okružen mekim umetcima.Osim toga, rubove gornjeg i donjeg poklopca imaju konveksan oblik, koje sudara, da može bolje zaštitili vašu igraću konzolu od udaraca i udaraca.

Zahvaljujući prednosti kompaktnog dizajna i unutarnji dio dobro organizirana.Osim konzole i kontrolera ima dodatni prostor za drugu dodatnu opremu, kao što su kablovi i punjač.

Konstrukcija od elastične žice fiksni kontroler osigurava stabilnost unutar kutije.On je stalno štiti vaš uređaj, čak i ako je cesta grubom.

U usporedbi s drugim otpornim pokrivačima, s obzirom na tržištu, naš torbica mnogo više prenosiv.Ovo je idealan slučaj za Xbox s serije za putovanja.Možete nositi svoju igraću konzolu sa sobom gdje god idete da se zabavite!

Specifikacija:

Materijal: EVA + najlon

Boja: Crna

Veličina: 31x20x13 cm

Težina: 460 g

Korisna model: za Xbox S serije

Napomena:

Sadrži samo torbu za pohranu, ne uključujući olovku i Xbox konzola serije S i ostali pribor.

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka devijacija mjerenja na 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.

1 X Torba za pohranu

.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Kompatibilan marka/Model Nema
Naziv ЛЕГИРОВАННОЕ SJEME
Broj modela Skladištenje
Podrijetlo Kontinentalna Kina