Bežični Bluetooth Karaoke Mikrofon 3в1 Ručni Karaoke Mikrofon za Djecu Božićni Dar Glazbena Сценическая Igračka Music Pjevanju Zvučnik

157.92 kn 101.07 kn

  • Oznake: zvučnik glazba karaoke, mikrofon shure karaoke, karaoke s mikrofonom mac, profesionalni karaoke-mikrofon, kofer karaoke djevojke, or3 bluetooth zvučnik, govornik karaoke za javnost, mikrofon dječji dječak, sjajni mikrofon za karaoke, sustav karaoke bc master
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a62725

Opis

Bežični Bluetooth Karaoke Mikrofon 3в1 Ručni Karaoke Mikrofon za Djecu Božićni Dar Glazbena Сценическая Igračka Music Pjevanju Zvučnik

Karakteristike:

1. POSEBAN DIZAJN: Vrhunski dizajn našeg karaoke-mikrofona vrlo je pogodna za vaše ruke, što može uzrokovati da se osjećate ugodnije.A ugrađen visokokvalitetni Bluetooth modul može koristiti kao zvučnik, glazbenog reproduktora i snimača, kompatibilnog sa različitim aplikacijama za pjevanje.

2. DVA NAČINA za POVEZIVANJE: povezivanje Bluetooth i priključak za kabel.Vi samo trebate povezati telefon s pomoću kabela ili Bluetooth, a zatim otvoriti aplikaciju za pjevanje na vašem telefonu.

3. VISOKA KOMPATIBILNOST: podrška za Micro SD karticu do 32 GB (nije U kompletu) i prekidača pjesama.Bluetooth je udaljenost povezivanja (10 m).

4. JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA: funkcijske tipke, lako se prebacio na drugu model, regulirati glasnoću, pjevaju i reproduciraju glazbu.S modelom echo naš karaoke-mikrofon može osigurati oko ronjenja.A USB port omogućava povezivanje USB, pretvoriti ovo čarobno djelo u MP3 i reproducirati ga izravno.

5. Metalno kućište od aluminijske legure, ručka je izrađena od precizni metalik mat materijala za nositi se s njim bez klizanja, otisaka prstiju i delikatna osjećaj.

6. Profesionalni mikser ploče čip daje glas, реверберацию, podešavanje glasnoće, kao što vam se sviđa, za postavke glazbeni ritam.

7. Kvalitetan buke.Karaoke-mikrofon ima tri sloja filtera za glavu, koji mogu značajno smanjenje buke koja nastaje pri pjevanju.

8. I ona koristi tehnologiju za smanjenje buke, koja učinkovito filtrira zrak struji i šum vjetra, omogućujući vam da uvijek pjevati sa savršenom jasnoćom.Kompatibilan je sa PC i svim smartphone.

OBAVIJEST:

1. Stvarna boja može se malo razlikovati od slike zbog drugog monitora i svjetlosni efekt.Molim vas, dopustite odstupanje na 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.

Specifikacija:

Veličina: 230x77 mm

Senzor: kapacitivni

Izlazna snaga: 5 W * 1 (izlaz zvučnika)

Frekvencijski odziv: 30 Hz-20 khz

Maksimalna razina zvučnog tlaka: > 115 db, 1 khz THD

1 x Mikrofon

1 x kabel za Punjenje u automobilu

1 x Upute

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Korištenje Drugo
Stil Ručni Mikrofon
Pretvarač Dinamički Mikrofon
Pakiranje No
Naziv сентехия
Polarne uzoraka Višesmjerni
Certifikacija ce, RoHS
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela Mikrofoni
Vrsta skupa Pojedinačni mikrofon
karaoke-bluetooth mikrofon Ručni Mikrofon Za Karaoke
Informativni materijal Bežična veza
bežični mikrofon Bežični Bluetooth 3-U-1 Karaoke Mikrofon Zvučnik