BETAFPV ELRS Nano Prijemnik ExpressLRS 2,4 G/915 Mhz/868 Mhz Nano RX Дальнобойный Prijemnik za FPV-sustav dugog dometa Utrke Neradnik

524.18 kn 157.27 kn

  • Oznake: modul rx tx 3 3v, prijemnik elrs 915, antena tbs 24, modul skakač 16, ceyusot лексус rx, fpv rx mobile, rezonator lexus rx, modul rx rc, router Wi-Fi adsl s velikim radijusom djelovanja, kombinirani lexus rx
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a63039

Opis

BETAFPV ELRS Nano Prijemnik ExpressLRS 2,4 G/915 Mhz/868 Mhz Nano RX Дальнобойный Prijemnik za FPV-sustav dugog dometa Utrke Neradnik

Prijemnik BETAFPV Nano temelji se na projektu ExpressLRS, радиоуправляемом kanalu open source softvera za radio-programa.ExpressLRS nastoji postići najveću moguću učinkovitost kanala komunikacije kako po brzini, tako i po kašnjenja i dometa akcije.To čini ExpressLRS jedan od najbržih dostupnih radio-kanala komunikacije, zadržavajući visoke performanse na velikim udaljenostima.

Tona robe ExpressLRS je dostupan već sada!

Specifikacija

Težina: 0,7 g (samo za prijemnik)

Veličina: 12 mm * 19 mm

Snaga telemetrija: 20 dbm

Frekvencijski opseg (verzija наноприемника 2.4 G): 2.4 Ghz ISM

Frekvencijski opseg (verzija наноприемника 915 Mhz/868 Mhz): 915 Mhz FCC/868 Mhz EU

Ulazni napon: 5 v

Antenski priključak: IPEX MHF

Chart

Shema verzije наноприемника 2.4 G, kao što je prikazano u nastavku.

Saznajte više o PA + LNA.todo

Shema verzije наноприемника 868 Mhz/915 Mhz, kao što je prikazano u nastavku.

Neke od njih sam trebao odabrati?

todo

Saznajte više o ExpressLRS

ExpressLRS - to RC-kanal open source softvera za RC-aplikacija.Svatko mogao pronaći ovaj projekt na Github ili da se pridruže raspravi u grupi Facebook.

ExpressLRS se temelji na hardveru Semtech Lora SX127x ili SX1280 za RX i TX respektivno.on ima za cilj postići najveću moguću učinkovitost kanala komunikacije kako po brzini, tako i po kašnjenja i dometa akcije.Pri frekvenciji od 900 Mhz podržava maksimalne brzine prijenosa paketa 200 Hz.Na frekvenciji od 2,4 Ghz trenutno je podržan brzi frekvencije 500 Hz u korisničkom skupštini OpenTX.To čini ExpressLRS jedan od najbržih dostupnih radio-kanala komunikacije, zadržavajući visoke performanse na velikim udaljenostima.

Sve više i više proizvođača početi podržavati protokol radio ExpressLRS u različitim dijelovima, kao što su odašiljač s ELRS na lageru, bespilotna letjelica s ugrađenim prijamnikom ELRS, modul ELRS TX za JR bay ili Nano bay.Tim BETAFPV sudjeluje u ovom projektu, i pruža niz komponenti ExpressLRS.

Postavljanje i vezanje

ExpressLRS koristi serijski protokol Crossfire (on ISTI protokol CRSF) za komunikaciju između prijamnika i pay-kontrolor leta.Dakle, pobrinite se da vaša plata kontrolor leta podržava serijski protokol CRSF. Dalje koristimo kontrolor leta s vezom Betaflight pokazati kako postaviti protokol CRSF.

Veza između prijemnika ELRS Nano i pay-FC što je prikazano u nastavku.

Uključite odgovarajući UART (na primjer, UART3 u nastavku) kao serijski Rx na kartici "Priključci" konfiguratora Betaflight.

Na kartici "Postavke" odaberite "Prijemnik na temelju serijsku vezu" na traci "Prijemnik" i odaberite "CRSF" kao protokol.Telemetrija ovdje nije obavezna i da će smanjiti učestalost ažuriranja vašeg pogona zbog toga , da ove utora za prijenos se koristi za telemetriju .

Наноприемник može ući u stanje vežu uz трехкратном uključivanja / isključivanja napajanja.

Uključite i isključite nano-prijemnik tri puta;

Pobrinite se da se led brzo treperi dva puta, što ukazuje na činjenicu da se prijemnik nalazi u stanju vezati,

Pobrinite se da je modul RF TX ili odašiljač ušli u stanje uvez, koji šalje impuls uvez;

Ako prijemnik ima stalni izvor svjetlosti, on vezan.

Napomena: uvez jedanput, i prijamnik će zadržati informacije o obvezujuća. ponovno uključite napajanje, i veza će se obaviti automatski.

Preuzmite vodič za korisnike BETAFPV ELRS Nano receiver.

Pakiranje

1 * Наноприемник BETAFPV ELRS

1 * Antena BETAFPV T

2 * Pomoćni stisni cijev

4 * 30awg silikona spojnih žica (1 crna, 1 crvena, 1 bijeli, 1 žuta)

1 * pinski konektor 1x4

1 * korisnički Vodič наноприемника

Naši

Anonymous

došao brzo

Dodaj recenziju

Više informacija

Korištenje Vozila i Igračke sa daljinskim upravljanjem
Materijal EVA
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv uuustore
Preporučena dob 12+y, 14+y