Veliki Pribor Auto Oznaka Oznaka Petokraka Zvijezda Auto 50 cm Vanjski Stil Karoserije Automobila Grafički Hauba Kamion Univerzalni

45.73 kn 35.69 kn

  • Oznake: koji stroj, Dodatna oprema, naljepnica na stražnje staklo kamiona, Auto naljepnice, vanjski pribor od vinila
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a63269

Opis

Karakteristike:

Stil automobila: Vi ćete dobiti 1 kom. auto naljepnice s petokrakom zvijezdom.Kada na karoseriji vaše vozilo će se pojaviti oznaka s pet zvijezdica, vi ćete time blistav na cesti.

Samoljepljivi: bijela s pet zvjezdica auto naljepnice su izrađene od PVC materijala.Ovaj materijal je otporan na vodu i otporan na sunce, ne blijede na suncu, a otporan je na vremenske utjecaje.

Jednostavnost instalacije: sve što trebate učiniti je ukloniti zaštitni papir i postaviti naljepnicu na telo, a zatim uklonite zaštitnu foliju.To traje samo nekoliko minuta da biste dobili lijep i jedinstven automobil.Naljepnice na karoseriju automobila lako se čiste i održavaju, lako skidaju, a ne oštećuju boje.

Široka primjena: Naljepnica za automobil možete koristiti za bočne strane poklopca motora ili bilo koju glatku površinu automobila.Grafička oznaka odgovara za bilo koji auto, kombi, kamion, školskog autobusa i sl.

Pravo veličina: oznaka s pet zvijezdica okrugla, njezin promjer je oko 50 cm / 19,69 inča, odgovarajuće veličine za većinu limenki.Kupite ga, kako ukrasiti svoj auto

Specifikacija

Materijal: PVC

Boja: Bijela

Promjer: oko 50 cm/19,69 u.

Upućivanje uključuje:

1 kom. x Auto Oznaka

Napomena:

Zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu u boji robe može se malo razlikovati od boje na fotografijama.

Molimo, imajte na umu razliku u 0,5-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Napomena:

1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Jamčimo da stil je isti, kao što je prikazano na slikama, ali nije jednak na različitim tijelima, kao i na model.

2. Usporedite dimenzije dijelova sa svojim, molimo, dopustite 2-4 cm razlikuje zbog ručnog mjerenja odjeće, hvala vam za Sve mjere u cm i imajte na umu da 1 cm = 0,39 inča

1) primamo preko Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz secure payment procesor ESCROW.

2 Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo. Uplate moraju biti završeni u roku od 3 dana.

1) DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO / FPO)

DHL, UPS, FedEx, TNT traje 3-7 dana, EMS traje 8-12 dana.Mail airmail traje 2-8 tjedana.Ali svi oni zavise od zemlje u koju se dostavljaju.

2) VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

1) Rani potvrdu kupac će biti visoko poštovati nakon primitka robe.

2) Budući da je vaše povratne informacije je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja, iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivan komentar za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.

3) Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite sve negativne ili neutralne naši.Mi ćemo raditi s vama, riješiti bilo koji problem.Hvala vam na razumijevanju!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta Drugi 3D Naljepnica
Tip naljepnice Tijelo vozila
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Promjer proizvoda 50cm
Stavljanje naljepnica Linija vrata i struka
Tip materijala Drugo
Tip elementa Naljepnice
Model Drugo